Regulament concurs
https://www.ziarulmetropolis.ro/regulament-concurs/

1. Tragerea la sorţi se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziua tragerii la  sorţi, în Ziarul Metropolis, dar şi pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, Bucureşti), de luni până vineri, între orele 12.00 şi […]

Un articol de Ziarul Metropolis|4 martie 2013

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org.
2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului.
3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, pe baza buletinului. Excepție fac premiile care constau în invitații la film, teatru sau concerte, care se vor ridica de la case de bilete sau de la intrarea în instituția respectivă.
4. Câștigătorii trebuie să anunțe redacția, pe contul de Facebook, cu cel puțin o zi înainte de a veni să-și ridice premiul.
5. În cazul în care numele contului de Facebook, prin care se participă la concurs, nu coincide cu numele din buletin al posesorului, îl rugăm pe acesta să ne comunice numele său de buletin, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.
6. Premiile care nu au fost revendicate în decurs de o lună vor fi acordate, prin tragere la sorți, celorlalți participanți din listă.
25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.