Regulament concurs
https://www.ziarulmetropolis.ro/regulament-concurs/

1. Tragerea la sorţi se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziua tragerii la  sorţi, în Ziarul Metropolis, dar şi pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, Bucureşti), de luni până vineri, între orele 12.00 şi […]

Un articol de Ziarul Metropolis|4 Martie 2013

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org.
2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului.
3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, pe baza buletinului. Excepție fac premiile care constau în invitații la film, teatru sau concerte, care se vor ridica de la case de bilete sau de la intrarea în instituția respectivă.
4. Câștigătorii trebuie să anunțe redacția, pe contul de Facebook, cu cel puțin o zi înainte de a veni să-și ridice premiul.
5. În cazul în care numele contului de Facebook, prin care se participă la concurs, nu coincide cu numele din buletin al posesorului, îl rugăm pe acesta să ne comunice numele său de buletin, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.
6. Premiile care nu au fost revendicate în decurs de o lună vor fi acordate, prin tragere la sorți, celorlalți participanți din listă.
27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567