Richard Hammond şi James May ar putea prezenta în continuare “Top Gear”
https://www.ziarulmetropolis.ro/richard-hammond-si-james-may-ar-putea-prezenta-in-continuare-top-gear/

Richard Hammond şi James May, colegii lui Jeremy Clarkson în show-ul “Top Gear”, ar putea reveni la cârma acestei emisiuni şi ar fi primit deja oferte de câte un milion de lire sterline pe an fiecare.

Un articol de Liliana Matei|2 Iunie 2015

În ciuda faptului că au declarat că îi vor fi loiali lui Jeremy Clarkson, starul show-ului “Top Gear” care a fost înlăturat din această emisiune de conducerea radiodifuzorului public britanic (BBC), ceilalţi doi prezentatori, Richard Hammond şi James May, ar putea să îşi reia rolurile în acest program, informează publicaţia britanică The Independent, preluată de Mediafax.

În acest sens, Richard Hammond şi James May ar fi primit deja oferte de câte un milion de lire sterline pe an de la conducerea BBC. Hammond şi May ar urma să prezinte “Top Gear”, în noua versiune a emisiunii, alături de o altă vedetă, care se va schimba în fiecare ediţie a acestui show săptămânal.

Pe de altă parte, Jeremy Clarkson a revenit alături de colegii săi Richard Hammond şi James May, cu care a prezentat emisiunea “Top Gear” de la BBC, într-un show live, care s-a desfăşurat pe 22 mai, la Odyssey Arena din Belfast, după cum a relatat la momentul respectiv telegraph.co.uk.

A fost pentru prima dată când Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au apărut împreună în public, după ce radiodifuzorul public britanic (BBC) a anunţat, pe 25 martie, că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului “Top Gear”.

Show-ul s-a desfăşurat sub titulatura “Clarkson, Hammond şi May Live”, însă atmosfera a fost una specifică “Top Gear”, chiar dacă Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May nu au putut folosi această marcă din “motive legale”.

Show-ul de la Belfast face parte dintr-o serie de evenimente live pe care Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May le vor susţine în acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud.

Aceste show-uri live, care nu sunt organizate sub egida BBC, au fost programate înaintea izbucnirii conflictului dintre Jeremy Clarkson şi producătorul Oisin Tymon, altercaţie care a dus iniţial la suspendarea lui Clarkson şi ulterior la decizia radiodifuzorului public britanic de a renunţa la colaborarea cu acesta.

Compania BBC Worldwide, “braţul comercial” al corporaţiei BBC, a fost de acord ca acest turneu de show-uri live cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May să continue, pentru ca fanii acestora să nu fie dezamăgiţi.

17
/10
/19

DANS PRINTRE CUVINTE Deschizi televizorul şi eşti bombardat cu o limbă română de multe ori aproximativă, citeşti ce-a mai rămas din presa scrisă şi se întâmplă acelaşi lucru. Iar pe reţelele de socializare e jale. Cui îi mai pasă azi, în secolul vitezei, de gramatică? Ziarul Metropolis îţi propune un joc nou de gramatică, fără să te scoată la tablă…

16
/10
/19

„Turandot“ de Puccini continuă să fie unul dintre cele mai mari succese de operă ale regizorului Andrei Şerban. Montat iniţial pentru Los Angeles Olympic Arts Festival, „Turandot“ a avut premiera în 1984 la Royal Opera şi Covent Garden, cu o distribuţie excepţională.

16
/10
/19

Vineri, 18 octombrie, de la ora 19:00, Curtea Veche Publishing, Institutul Gurdjieff din România și Librăriile Cărturești vă așteaptă la o discuție despre volumul „Întâlniri cu oameni remarcabili” de G.I Gurdjieff. La discuție vor participa regizorul Andrei Șerban, Laszlo Hollan (reprezentant al Institutului Gurdjieff din Paris), Cantemir Mambet (traducătorul cărții, preşedinte al Institutului Gurdjieff din România).

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

15
/10
/19

Actriţa Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Marţi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, declara despre Tamara Buciuceanu: "Este într-o stare gravă la Terapie Intensivă. Nu a părăsit niciun moment Secţia de Terapie Intensivă. Este intubată şi ventilată mecanic, în stare critică".

15
/10
/19

Noul album byron, ce va fi lansat în București pe 9 noiembrie la Arenele Romane, este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . "Nouă" – un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

15
/10
/19

Joi, 17 și vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii "George Enescu", condusă de Alexander Walker, va avea în program oratoriul Visul lui Gerontius de Edward Elgar. Soliști invitați sunt tenorul Oliver Johnston, mezzosoprana Aura Twarowska și basul Marius Boloș , iar Corul Filarmonicii „George Enescu“ va fi condus de maestrul Iosif Ion Prunner. Concertul este realizat cu sprijinul Societății Elgar din Marea Britanie.

Page 1 of 83312345...102030...Last »