Richard Hammond şi James May ar putea prezenta în continuare “Top Gear”
https://www.ziarulmetropolis.ro/richard-hammond-si-james-may-ar-putea-prezenta-in-continuare-top-gear/

Richard Hammond şi James May, colegii lui Jeremy Clarkson în show-ul “Top Gear”, ar putea reveni la cârma acestei emisiuni şi ar fi primit deja oferte de câte un milion de lire sterline pe an fiecare.

Un articol de Liliana Matei|2 iunie 2015

În ciuda faptului că au declarat că îi vor fi loiali lui Jeremy Clarkson, starul show-ului “Top Gear” care a fost înlăturat din această emisiune de conducerea radiodifuzorului public britanic (BBC), ceilalţi doi prezentatori, Richard Hammond şi James May, ar putea să îşi reia rolurile în acest program, informează publicaţia britanică The Independent, preluată de Mediafax.

În acest sens, Richard Hammond şi James May ar fi primit deja oferte de câte un milion de lire sterline pe an de la conducerea BBC. Hammond şi May ar urma să prezinte “Top Gear”, în noua versiune a emisiunii, alături de o altă vedetă, care se va schimba în fiecare ediţie a acestui show săptămânal.

Pe de altă parte, Jeremy Clarkson a revenit alături de colegii săi Richard Hammond şi James May, cu care a prezentat emisiunea “Top Gear” de la BBC, într-un show live, care s-a desfăşurat pe 22 mai, la Odyssey Arena din Belfast, după cum a relatat la momentul respectiv telegraph.co.uk.

A fost pentru prima dată când Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au apărut împreună în public, după ce radiodifuzorul public britanic (BBC) a anunţat, pe 25 martie, că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului “Top Gear”.

Show-ul s-a desfăşurat sub titulatura “Clarkson, Hammond şi May Live”, însă atmosfera a fost una specifică “Top Gear”, chiar dacă Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May nu au putut folosi această marcă din “motive legale”.

Show-ul de la Belfast face parte dintr-o serie de evenimente live pe care Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May le vor susţine în acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud.

Aceste show-uri live, care nu sunt organizate sub egida BBC, au fost programate înaintea izbucnirii conflictului dintre Jeremy Clarkson şi producătorul Oisin Tymon, altercaţie care a dus iniţial la suspendarea lui Clarkson şi ulterior la decizia radiodifuzorului public britanic de a renunţa la colaborarea cu acesta.

Compania BBC Worldwide, “braţul comercial” al corporaţiei BBC, a fost de acord ca acest turneu de show-uri live cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May să continue, pentru ca fanii acestora să nu fie dezamăgiţi.

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!