Robert De Niro pune pe muzică “Poveste din Bronx”
https://www.ziarulmetropolis.ro/robert-de-niro-pune-pe-muzica-poveste-din-bronx/

Actorul american Robert De Niro a acceptat să devină coregizor al unei versiuni muzicale a filmului “Poveste din Bronx/ A Bronx Tale” (1993), la peste 20 de ani după ce a regizat lungmetrajul original.

Un articol de Petre Ivan|26 februarie 2015

Robert De Niro pune pe muzică “Poveste din Bronx” / Jerry Zaks, un veteran al teatrului, recompensat şi cu Oscar, va fi coregizor al musicalului, care va avea premiera la Paper Mill Playhouse din New Jersey, în a doua jumătate a acestui an.

Implicarea lui De Niro în “A Bronx Tale” datează din 1993, când a regizat şi jucat în versiunea cinematografică a unei piese de teatru scrise de Chazz Palminteri, despre un băiat dintr-o familie din clasa de mijloc care se implică în crima organizată.

Chazz Palminteri, care a readus spectacolul său din 1989 pe Broadway, în 2007, prezentându-l apoi într-un turneu nord-american, a adaptat scenariul pentru noul musical în colaborare cu Alan Menken, un compozitor premiat cu Oscar, şi cu Glenn Slater, un textier premiat cu Grammy.

Noul musical “A Bronx Tale” regizat de Robert de Niro va avea premiera pe 25 noiembrie.

Unul dintre cei mai influenţi actori din toate timpurile

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile.

Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din “Naşul: Partea II” (1975) şi “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum “Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), “Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi “Casino” (1995).

De Niro este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Foto: Robert De Niro, Poveste din Bronx – facebook

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »