S-a terminat preselecția pentru Gala Tânărului Actor – HOP 2015
https://www.ziarulmetropolis.ro/s-a-terminat-preselectia-pentru-gala-tanarului-actor-hop-2015/

În zilele de 15, 16 şi 17 iulie, UNITER a organizat preselecţia pentru Gala Tânărului Actor – HOP. Juriul a fost format din: Radu Afrim, Dorina Chiriac, Radu Iacoban, Gabi Lupu şi Iris Spiridon.

Un articol de Liliana Matei|19 Iulie 2015

Iată rezultatele:

Secţiunea Grup

1. Copacul de Anca Ştefan cu: Graţiela Bădescu, absolventă a Universității Naţionale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti și Aron Alexandru Lucian, absolvent al Facultăţii de Teatru și Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca

2. Da Da Vacanţa! cu: Raul Hotcaş, absolvent al Facultăţii de Teatru și Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Amelia Toaxen, absolventă a Universităţii de Arte, Târgu-Mureș, Radu Tudosie, absolvent al Universităţii de Arte, Târgu-Mureș și Corina Vişinescu, absolventă a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu

3. Dialog cu policandrul de Grigore Cugler, cu Cosmin Dominte și George Lepădatu, absolvenți ai Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

4. With a little help of my friends de Maria Manolescu, cu: Daniel Achim, Rareș Andrici, Cătălina Bălălău și Alexandru Voicu, absolvenți ai Universității Naţionale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti
Secţiunea Individual

1. Răzvan Alexe, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

2. Alexandru Constantin Apostol, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

3. Anca Emilia Badea, Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, Departamentul de Arte, Craiova

4. Corina Borș, Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi

5. Nicholas Caţianis, Universitatea Hyperion, București

6. Sonia Divile, Universitatea „Babeş – Bolyai” Cluj-Napoca

7. Cosmin Dominte, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

8. Maria Teodora Filip, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

9. Cristina Juncu, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

10. Adrian Loghin, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

11. Simona Maican, Universitatea „Babeş – Bolyai” Cluj-Napoca

12. Nicoleta Marica, Universitatea de Arte, Târgu-Mureș

13. Dana-Maria Marineci, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

14. Alina Petrică, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

15. Ana Maria Pop, Universitatea „Babeş – Bolyai” Cluj-Napoca

16. Lia Sinchevici, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

17. Alexandru Voicu, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti

Ediţia a XVIII-a a Galei Tânărului Actor al cărei director artistic este regizorul Radu Afrim se va desfăşura la Costineşti în perioada 8 -11 septembrie 2015.

FOTO: UNITER

20
/04
/19

Marți, 23 aprilie, de la ora 19.00, Galeria Estopia ne propune vernisajul expoziției „Dissection”, de Madár Réka. O expoziție ca o tăietură în biografia personală și în parcursul artistei.

20
/04
/19

Cea de-a VII-a ediție a SoNoRo Conac se lansează în cadrul Sezonului România-Franța și anunță un program „À la française”!

19
/04
/19

Realizarea unui film necesită timp și mulți bani. Doar o nevoie interioară de nestăpânit ar trebui să împingă pe cineva la un efort atât de mare. Însă două filme românești recente, lansate într-un trist anonimat, arată că nu trebuie să ai talent şi nici măcar meșteșug pentru a te pretinde cineast.

19
/04
/19

În Joia Mare (25 aprilie – 19.00), în așteptarea sărbătorii Paștelui, Orchestra Națională Radio vă propune unul dintre cele mai cunoscute recviemuri  - dintre cele peste 2000 compuse vreodată! - Recviemul German semnat de Brahms, lucrare a cărei premieră absolută a avut loc în 1868, în Vinerea Mare, la Catedrala din Bremen, cu Brahms însuși ca dirijor.

18
/04
/19

Cu o istorie de peste 50 de ani, Colecția de Artă Renault vine pentru prima dară în România, din 19 aprilie. Expoziția „RENAULT ȘI ARTA, O ISTORIE VIE, 1967-2019” face parte din noul sezon expozițional de la Muzeul Național de Artă Contemporană.

18
/04
/19

Lungmetraje regizate de cineaşti precum Jim Jarmusch, Pedro Almodóvar, Ken Loach şi fraţii Dardenne au fost selectate în competiţia oficială a celei de-a 72-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. România este reprezentată în cursa pentru Palme d'Or de „La Gomera”, de Corneliu Porumboiu, ]n timp ce Alain Delon va primi un Palme d'Or onorific.

18
/04
/19

Unsprezece orașe din România vor organiza concerte în cadrul Festivalului Internațional George Enescu din acest an, față de șapte orașe în ediția anterioară. Publicul va avea ocazia să participe, sub egida festivalului, la concerte susținute de artiști internaționali împreună cu ansambluri și orchestre locale la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Bacău, Bârlad, Târgoviște, Satu-Mare și Piatra Neamț, pe lângă evenimentele care se desfășoară timp de 23 de zile la București.

18
/04
/19

„La Gomera / The Whistlers”, cel mai recent lungmetraj semnat de regizorul Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondială în cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Filmul a fost inclus în competiția oficială a prestigiosului eveniment care se va desfășura luna viitoare, în perioada 14-25 mai 2019.

18
/04
/19

Plasat în Mexic, la sfârșitul anilor '60, „Sălbaticul” lui Guillermo Arriaga este un roman pe viață și pe moarte, în care scriitorul își arată din plin măiestria, în 725 de pagini de literatură la cel mai înalt nivel.

18
/04
/19

Într-o zi de 18 aprilie (1506) începea construcția bazilicii Sfântul Petru. Bazilica Sfantul Petru se găsește în monumentala Piață Sfantul Petru, în Vatican, fiind unul dintre locașurile sacre ale creștinismului și în special ale catolicismului

17
/04
/19

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani tocmai a prezentat la Improteca (un spațiu teatral nou în capitală, amplasat pe strada Comănița, la numărul 9), spectacolul „Artă”, o piesă de Yasmina Reza, regizată de Teodora Câmpineanu. 

Page 1 of 79112345...102030...Last »