S-au lansat abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio
https://www.ziarulmetropolis.ro/s-au-lansat-abonamentele-pentru-ultimele-3-luni-de-stagiune-la-sala-radio/

Astăzi, 20 martie, s-au lansat noile abonamente pentru ultimele trei luni de stagiune (aprilie-iunie) la Sala Radio. Trei luni în care iubitorii muzicii se pot întâlni cu Alexandru Tomescu, Mircea Albulescu, cu Luiza Zan şi Teodora Enache, cu Grigore Leşe şi Artur Șahnazarian sau cu Richard Galliano şi Sarah Nemţanu.

Un articol de Petre Ivan|20 martie 2015

Evenimentele de la Bucureşti din cadrul turneelor naţionale “Pianul călător” (Horia Mihail), “Turneul Stradivarius” (Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz), “Vă place tango?” (Răzvan Suma, Analia Selis şi Julio Santillan) sau “Flautul de aur” (Ionuţ Bogdan Ştefănescu şi Horia Mihail) se vor derula de asemenea în finalul stagiunii 2014-2015, la Sala Radio.

Programul casei de bilete din strada General Berthelot 60-64:

–           de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

–           în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

–           în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2015):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 535 lei

– categoria a II-a – 428 lei

– categoria a III-a – 321 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 321 lei

– categoria a II-a redus – 257 lei

Foto: Sala Radio – Kohannes Kruse, orchestreradio.ro

10
/09
/20

OAMENII MUZICII Compozitorul avangardist și teoreticianul american John Cage (1912-1992) a fost unul dintre marii inovatori și experimentatori ai secolului XX. Un pionier al folosirii neconvenționale a instrumentelor muzicale precum și al muzicii electroacustice, Cage este și astăzi o piatră de poticnire ce ridică sprâncenele melomanilor, dar rămâne indiscutabil și un deschizător de orizonturi în muzica, dansul și arta secolului XX.

08
/09
/20

În perioada 14-20 septembrie, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focşani, va avea loc un nou proiect dedicat tinerilor interpreţi de muzică clasică, realizat cu cofinanțarea AFCN – #classicforteens #cofinantatdeAFCN –, un proiect pe care, după douăzeci de ani și după o bogată și intensă activitate culturală în Italia, organizatorii îl propun orașului natal.

07
/09
/20

TAMTAM Festival, eveniment aflat la a doua ediție are loc în Brașov, între 11 și 12 septembrie 2020. Festivalul își propune vitalizarea spațiului urban prin artă, transformând orașul, cu spațiile sale publice, într-o amplă scenă culturală. Fiecare oraș trăiește prin oamenii săi. Desi există o serie de limitări, în acest context diferit, ele devin oportunități de reîntâlnire în spațiul urban.

31
/08
/20

Anul acesta, începutul de toamnă la Piatra-Neamţ va aduce un proiect inedit al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ – NEAMŢ ART FESTIVAL, care se va desfăşura între 3 și 6 septembrie. 

31
/08
/20

H3 Garden before detach() este un proiect multidisciplinar creat de studioul de artă și tehnologie H3 în colaborare cu Teatrul Odeon. Selectat pentru participare la cel mai mare festival din lume de artă, tehnologie și societate, Ars Electronica, evenimentul va avea loc între 9-13 septembrie, pe strada Popa Nan 82, într-un complex de clădiri care va fi demolat în toamna acestui an.

25
/08
/20

Timp de trei zile Sibiul s-a transformat în capitala jazzului. Atât la nivel de orchestrație cât și de compoziție, pe lângă artiștii consacrați ai scenei jazz din România, Sorin Zlat, FiRMA și Vița de Vie au adus un sound inovator dincolo de granița convențională dintre jazz și rock.

Pagina 1 din 15112345...102030...Ultima »