Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio!
https://www.ziarulmetropolis.ro/se-lanseaza-abonamentele-pentru-ultimele-luni-de-stagiune-la-sala-radio/

Orchestrele şi Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, “oferta muzicală” de neratat pentru perioada aprilie-iunie 2016. Începând de miercuri, 9 martie,se pun în vânzare abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

Un articol de Petre Ivan|8 martie 2016

Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio!

Turneul național “Pianul Călător” (ediția a VI-a) prezentat de pianistul Horia Mihail și derulat sub titlul “Romantic Exclusiv. Chopin”, pianista româncă de talie internațională Karina Șabac care va concerta sub bagheta dirijorul olandez Marijn Simons, mult apreciatul pianist Dan Grigore care va interpreta Rachmaninov – Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră, sub conducerea muzicală a dirijorului rus Misha Katz sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ați regreta dacă le-ați pierde!

De asemenea, sunteți invitați la concertul “Piazzolla – o poveste autentică” cu Analia Selis – voce, Răzvan Suma – violoncel, Mariano Castro – pian, Rafael Butaru – vioară și Omar Massa – bandoneon, pianistul Matei Varga vă propune o Seară Brahms, Concertul în re major pentru vioară şi orchestră de Ceaikovski va fi interpretat de violonistul Gabriel Croitoru, iar violonista Sarah Nemţanu, cea care a înregistrat partitura solistică în celebra peliculă “Concertul” (regia: Radu Mihăileanu) va reveni pe scena Sălii Radio pentru a cânta Brahms.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Sala RadioMuzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2016):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 445 lei

– categoria a II-a – 356 lei

– categoria a III-a –267 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 267lei

– categoria a II-a redus – 214 lei

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Foto: Sala Radio – Alexandru Dolea

24
/05
/20

Program de excepție în cea de-a treia lună de #EnescuOnline, începând de sâmbătă 23 mai 2020: iubitorii muzicii vor putea să revadă pe www.festivalenescu.ro patru dintre spectacolele de operă din ediția 2019 care au dus la nominalizarea Festivalului Enescu de către 2020 International Opera Awards în top 5 evenimente de gen care promovează muzica de operă la nivel mondial.

22
/05
/20

Ținând cont de situația actuală a artiștilor, care din cauza crizei Coronavirus nu au mai putut performa, iar multe apariții concertistice le-au fost anulate pe plan internațional, la inițiativa violonistului vienez Daniel AUNER a fost creată platforma konzertsaal.at pentru a le oferi artiștilor posibilitatea atât de a susține concerte în această perioadă, cât și pentru a rămâne în contact cu publicul larg prin intermediul transmisiilor on-line.

20
/05
/20

Concertul pe care artista LP ar fi trebuit să îl susțină vara aceasta este amânat din motive de siguranță pentru vara anului viitor. Mai exact, întâlnirea cu publicul din România va avea loc pe data de 11 iulie 2021 la Arenele Romane . Spectacolul de anul acesta a fost amânat ca urmare a Ordonanței Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.

19
/05
/20

Joi, 21 mai 2020, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de maestrul Christian Badea, îl are invitat pe solistul Liviu Prunaru, concertmaistru al Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam. În program, Concertul în la minor pentru vioară şi orchestră, op. 53 de Antonin Dvořák și Simfonia nr. 1, în do minor, op. 68 de Johannes Brahms.

17
/05
/20

Vă invităm să o descoperiți pe legendara Billie Holiday prin intermediul cărții „Lady Sings the Blues”, semnată de artistă alături de William Dufty și publicată recent și în limba română, la editura Nemira.

07
/05
/20

„Un virus numit OPERĂ” este noul generic sub care Luminița Arvunescu, apreciată realizatoare de emisiuni muzicale, și Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Radio România Muzical, readuc în cea mai strictă actualitate și într-un foarte inspirat contrapunct la izolarea impusă de pandemia Coronavirus, proiectul de succes Opera FANtastica.

04
/05
/20

OAMENII MUZICII Pe 4 mai 1955, în condiții sărăcăcioase contrastante cu extraordinara sa personalitate, se stingea unul din marii oameni ai secolului XX. Îl sărbătorim, ne mândrim cu el, dar cât îl cunoaștem (și ascultăm) de fapt pe George Enescu? Iată doar câteva din trăsăturile unei personalități și ale unei cariere excepționale – și o invitație de a-i descoperi muzica.

Page 1 of 14712345...102030...Last »