Sean Penn, despre Charlize Theron: „Mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou“
https://www.ziarulmetropolis.ro/sean-penn-despre-charlize-theron-ma-surprinde-ca-m-am-indragostit-din-nou/

Sean Penn s-a declarat surprins de faptul că s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 54 de ani, şi a precizat, într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Esquire, că s-ar căsători din nou, făcând referire la relaţia sa cu actriţa Charlize Theron, potrivit huffingtonpost.com.

Un articol de Petre Ivan|30 ianuarie 2015

“Da, m-aş căsători din nou”, a spus actorul Sean Penn, într-un interviu pentru ediţia britanică pentru luna martie a revistei Esquire.

“Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condiţiile în care nu ştiam câte ştiu acum, deci nu aş spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aş spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăşi. Vreau să spun că îmi place tradiţia. Un prieten de-al meu a scris «fără tradiţie, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară”, a declarat Sean Penn, care are o relaţie cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărţit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împeună doi copii şi s-au despărţit în 2010.

“Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive. Nu mă consider bun la matematică, dar ştiu cât fac doi plus doi: am 54 de ani şi încep, în sfârşit, să înţeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relaţie? Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlneşti pe cineva acum, la care ţii, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat şi, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic şi mai satisfăcător să fiu într-o relaţie şi să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relaţie”, a mărturisit Sean Penn.

charlize

La rândul său, Charlize Theron s-a arătat la fel de suprinsă de modul în care relaţia sa cu Penn a evoluat. Într-un interviu acordat de Theron anul trecut ediţiei britanice a revistei Esquire, actriţa a spus că nu a căutat să aibă o relaţie, dar fiul său, Jackson, a mai crescut şi a avut mai mult timp liber pentru ea însăşi.

“Dacă eşti deschis către ceva nou, dacă permiţi lucrurilor să se întâmple, ele se vor întâmpla. Şi asta când te aştepţi mai puţin. A fost bine să fiu singură, iar acum e bine că nu mai sunt singură”, a spus Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani.

Charlize Theron şi Sean Penn au fost văzuţi împreună tot mai des în ultimele luni, după ce au şi lucrat împreună, în 2014, la pelicula “The Last Face”, regizată de Sean Penn. Filmul a fost turnat în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize Theron.

Presa a relatat la începutul acestui an că cei doi actori s-ar fi logodit în timpul unei călătorii la Paris, la finalul lunii noiembrie 2014.

În luna noiembrie 2014, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul adoptat al actriţei, Jackson, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia. Autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn şi Charlize Theron ar intenţiona să adopte un alt copil după ce se vor căsători.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele “Trapped” (2002) şi “Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.

12
/05
/22

“Unde este Anne Frank?, în regia israelianului Ari Folman, este o modalitate inedită prin care publicul poate aprofunda istoria dincolo de manualele școlare sau cărțile de istorie, un promotor al memoriei și al cultivării valorilor democratice, un instrument al educației despre Holocaust, despre importanța combaterii discriminării, rasismului și a atitudinilor extremiste”, declară reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în Romania “Elie Wiesel”, în contextul lansării filmului în cinematografele din țară începnd cu 20 mai.

12
/05
/22

În paralel cu cea de-a 15-a ediție a festivalului One World Romania, în luna mai se vor desfășura mai multe evenimente KineDok, inclusiv în cadrul festivalului. Programul promovează filmul documentar în spații neconvenționale din șase țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croația, Georgia și România.

10
/05
/22

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max. „România sălbatică”, realizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, va putea fi vizionat de abonații platformei de streaming din 12 mai, pe parcursul a trei episoade. În iulie, miniseria va fi difuzată și pe HBO.

09
/05
/22

Walter Robinson, jurnalistul care a condus echipa Spotlight din cadrul publicației Boston Globe în investigația care a primit în 2003 premiul Pulitzer pentru Public Service vine la București, pentru cea de-a 11-a ediție Superscrieri.