Seară de lectură Marius Manole şi lansare de audiobookuri Humanitas Multimedia
https://www.ziarulmetropolis.ro/seara-de-lectura-marius-manole-si-lansare-de-audiobookuri-humanitas-multimedia/

Humanitas Multimedia îi invită pe pasionaţii de lectură vineri, 16 ianuarie, de la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cişmigiu la o seară de lectură şi dialog cu Marius Manole, pe care l-aţi putut asculta citind Kafka, Kureishi, Inoue, Wilde, Caragiale, sau Tolstoi pe audiobookurile apărute în ultimii ani.

Un articol de Petre Ivan|15 Ianuarie 2015

Seară de lectură Marius Manole / Vor mai participa la întâlnire Gabriel Liiceanu, Cezar Paul-Bădescu și Lidia Bodea.

Unul dintre actorii remarcabili ai tinerei generații intră în studioul de înregistrări pentru o lectură alba, cât mai liberă de interpretare.marius manole

Rămân însă în voce, după parcurgeri successive ale textelor, nuanțele: tonurile joase, mai grave ale dramei, tristețea învăluitoare a confesiunilor sau ritmicitatea mai alertă a satirei.

Audiobookuri Humanitas Multimedia în lectura lui Marius Manole: Scrisoare către tata de Franz Kafka, Intimitate de Hanif Kureishi, Pușca de vânătoare de Yasushi Inoue, Leac de criză de I. L Caragiale, Privighetoarea și trandafirul de Oscar Wilde, Cuponul fals de Lev Tolstoi.

Foto: Marius Manole, audiobookuri Humanitas Multimedia – Humanitas, facebook

12
/03
/19

Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) vă invită miercuri, 13 martie, de la orele 19.00, la lansarea romanului „Hemingway și cu mine” de Paula McLain, o emoționantă reconstituire ficțională a iubirii dintre Ernest Hemingway și celebra corespondentă de război și scriitoare americană Martha Gellhorn.

07
/03
/19

METROPOLIS SPECIAL Din 8 martie o redescoperim pe Nina Cassian prin intermediul documentarului „Distanța dintre mine și mine”, semnat de Mona Nicoară și Dana Bunescu, ocazie cu care vă propunem o incursiune în viața poetei cu ajutorul notelor sale de jurnal.

06
/03
/19

CRONICĂ DE FILM „Distanța dintre mine și mine” (2018), de Mona Nicoară și Dana Bunescu, nu este important doar prin valoarea de document – Nina Cassian filmată în ultima perioadă a vieţii. Este un documentar ambițios prin montajul care pune în dialog memoria personală a scriitoarei și arhivele din timpul comunismului.

05
/03
/19

Oficial, este primăvară, iar cititorii își pot abandona hainele groase în dulapuri pentru a face loc sacoșelor din pânză încărcate cu cărți. Iată propunerile Grupului Editorial ART pentru noul sezon!

28
/02
/19

Este numită „un Salinger al generației Snapchat”, iar despre irlandeza Sally Rooney s-a mai spus că este „primul mare scriitor millenial” (The New York Times) și că „pur și simplu îți citește toate gândurile” (Vogue). Romanul său de debut, „Conversații cu prieteni”, a apărut la Curtea Veche Publishing. Volumul, numit de The Millions „un debut miraculos” a fost primit cu mult entuziasm și a fost recompensat deja cu premii importante.

26
/02
/19

Pe 28 februarie, de la ora 19.00, publicul larg, dar și cel de specialitate este așteptat la o reîntâlnire cu Eugène Ionesco, celebrul dramaturg fiind invitatul „virtual” al dezbaterii Eugen Ionescu/Eugène Ionesco: teatru și identitate culturală, prin intermediul unui interviu de arhivă unic și prea puțin cunoscut – pus la dispoziție de către Departamentul Arhivă Media și Documentare al TVR. Fragmente din acest interviu, realizat în anul 1967, vor fi proiectate în cadrul dezbaterii de la Teatrelli.

25
/02
/19

Editura Humanitas îi așteaptă pe iubitorii de carte marți, 26 februarie, de la ora 18.00, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu“ din Iași, la lansarea volumului "România, te iubesc!" (bestseller Gaudeamus 2018), cu texte de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și cuvânt înainte de Cristian Leonte, 

22
/02
/19

Douăsprezece episoade din viața scriitorului Romain Gary, surprinse de François-Henri Désérable în romanul-tribut „Un anume domn Piekielny” (Editura Humanitas Fiction).

Page 1 of 8912345...102030...Last »