Seară de lectură Marius Manole şi lansare de audiobookuri Humanitas Multimedia
https://www.ziarulmetropolis.ro/seara-de-lectura-marius-manole-si-lansare-de-audiobookuri-humanitas-multimedia/

Humanitas Multimedia îi invită pe pasionaţii de lectură vineri, 16 ianuarie, de la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cişmigiu la o seară de lectură şi dialog cu Marius Manole, pe care l-aţi putut asculta citind Kafka, Kureishi, Inoue, Wilde, Caragiale, sau Tolstoi pe audiobookurile apărute în ultimii ani.

Un articol de Petre Ivan|15 ianuarie 2015

Seară de lectură Marius Manole / Vor mai participa la întâlnire Gabriel Liiceanu, Cezar Paul-Bădescu și Lidia Bodea.

Unul dintre actorii remarcabili ai tinerei generații intră în studioul de înregistrări pentru o lectură alba, cât mai liberă de interpretare.marius manole

Rămân însă în voce, după parcurgeri successive ale textelor, nuanțele: tonurile joase, mai grave ale dramei, tristețea învăluitoare a confesiunilor sau ritmicitatea mai alertă a satirei.

Audiobookuri Humanitas Multimedia în lectura lui Marius Manole: Scrisoare către tata de Franz Kafka, Intimitate de Hanif Kureishi, Pușca de vânătoare de Yasushi Inoue, Leac de criză de I. L Caragiale, Privighetoarea și trandafirul de Oscar Wilde, Cuponul fals de Lev Tolstoi.

Foto: Marius Manole, audiobookuri Humanitas Multimedia – Humanitas, facebook

12
/08
/20

15 fragmente din remarcabila biografie a filosofului german, semnată de scriitoarea anglo-norvegiană Sue Prideaux și apărută recent și în limba română, la Editura Polirom, în colecția Plural M: „SUNT DINAMITĂ! Viața lui Nietzsche” (traducere de Bogdan-Alexandru Stănescu).

07
/08
/20

În dimineața zilei de 2 martie 1998, Natascha Kampusch, o fetiță de zece ani, este urcată cu forța într-o furgonetă albă. Câteva ore mai târziu, zace înfășurată într-o pătură pe podeaua rece a unei pivnițe. În jur e beznă, iar aerul are un iz stătut. Povestea ei este disponibilă acum și în limba română, la Editura Humanitas, în traducerea Cristinei Cioabă.

05
/08
/20

Pe 5 august 2019, murea prozatoarea americană Toni Morrison, prima scriitoare de culoare care obținea, în 1993, Premiul Nobel pentru Literatură. Cartea pe care v-o propunem astăzi este „Cântecul lui Solomon” (Editura Art, colecția „Cărți cult”, 2019), roman publicat în original în 1977.

02
/08
/20

Pentru recomandările de lectură ale lunii august, ne-am oprit la publicistica lui Gabriel García Márquez, memoriile Ditei Kraus și un roman-tribut de David Grossman.

22
/07
/20

O prezentare a biografiei unuia dintre cei mai mari exploratori și oameni de știință români, dublată de un spectaculos jurnal de călătorie, volumul Din Antarctica la Scărișoara. Pe urmele lui Emil Racoviță de Cristian Lascu și Helmut Ignat, publicat recent la Editura Humanitas, va fi lansat marți, 28 iulie, la ora 19.00, în grădina Muzeului Antipa.

Pagina 1 din 10612345...102030...Ultima »