#selfie – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/selfie-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la cinema! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „#selfie”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|15 mai 2014

În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența with a BANG!

Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să trăiască ultimul weekend înainte de examen ca și cum ar fi ultimele 2 zile din viața lor, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă orice fără să se gândescă la consecințe. Vor putere, adrenalină și îndragosteală, iar gașca de trei tineri pe care îi agață la mare pare să le poată oferi toate aceste lucruri și chiar mai mult decât își pot imagina.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „#selfie”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe  18 mai, ora 24.00, la întrebarea de mai jos şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul #selfie, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe 19 mai pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În #SELFIE, Smiley si Alex Velea au o intervenție importantă: devin salvatorii celor 6 tineri – Yasmine, Roxi, Ana, Mihai, Bogdan si George – atunci când norocul părea să-i fi părăsit definitiv. Ce roluri au Smiley și Alex Velea în #SELFIE?

1. Cantăreți

2. Dansatori

3. Pepenari

Foto: captură #selfie

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: LILIANA TEBEICA, ADINA-CRISTINA DUȚU și ALEXANDRU DEMETRESCU. 

18
/12
/13

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeți duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteți câștiga una dintre cele două invitații duble.

08
/12
/13

I-am invitat pe spectatori să ne trimită povestiri care să conţină experienţele lor culturale de la Teatrul Metropolis. Am primit pe adresa redacţiei 28 de povestiri. Patru dintre ele vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor primi invitaţii la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan.

Pagina 2 din 712345...Ultima »