Sergiu Nicolaescu: Moartea lui Serban Ionescu este o mare pierdere pentru cinematografia noastra
https://www.ziarulmetropolis.ro/sergiu-nicolaescu-moartea-lui-serban-ionescu-este-o-mare-pierdere-pentru-cinematografia-noastra/

„Şerban Ionescu a fost un actor de excepţie, care putea interpreta cu uşurinţă orice rol, indiferent dacă era vorba despre unul în dramă sau în comedie”, a declarat Sergiu Nicolaescu, adăugând: „L-aş putea compara din acest punct de vedere cu un alt mare dispărut al nostru, Amza Pellea. Dumnezeu să-l ierte!!”.     Sursa: Mediafax

Un articol de Andrada Văsii|22 noiembrie 2012

„Şerban Ionescu a fost un actor de excepţie, care putea interpreta cu uşurinţă orice rol, indiferent dacă era vorba despre unul în dramă sau în comedie”, a declarat Sergiu Nicolaescu, adăugând: „L-aş putea compara din acest punct de vedere cu un alt mare dispărut al nostru, Amza Pellea. Dumnezeu să-l ierte!!”.

 

 

Sursa: Mediafax

17
/08
/17

Zilnic, până în data de 2 septembrie, organizatorii Galei HOP 2017 vă invită să-i cunoaşteţi pe concurenții din acest an, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă.

17
/08
/17

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, împreună cu Academia de Teatru şi Film „Athanor” din Passau – Germania prezintă proiectul pilot „Întâlniri Teatrale la Sulina”, care se va desfășura în perioada 31 august – 4 septembrie 2017.

16
/08
/17

Actrița Cristina Flutur joacă personajul Alice în lungmetrajul „Grain”, o coproducție Turcia-Germania-Franța-Suedia, selectat în competiția oficială la Festivalul de Film de la Sarajevo, cel mai important eveniment de gen din Europa de Sud-Est. Filmul „Grain” este regizat de regizorul turc Semih Kaplanoglu, câștigătorul Ursului de Aur la a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

15
/08
/17

Într-o zi de 15 august (1769) se năştea, la Ajaccio, în Corsica, Napoleon Bonaparte, lider politic si militar al Franţei, unul dintre cei mai buni conducători militari din istorie. 55 de ani mai devreme, la Constantinopol, în ziua în care creştinii sărbătoreau “Adormirea Maicii Domnului”, Constantin Brâncoveanu, împreună cu cei patru fii şi ginerele său, Enache Văcărescu, erau decapitaţi. Trupurile lor au fost aruncate în apele Bosforului, iar capetele, înfipte în prăjini, au stat trei zile la poarta Seraiului.