Serial-parodie, produs de Amazon, cu Florin Piersic Jr în rol principal
https://www.ziarulmetropolis.ro/serial-parodie-produs-de-amazon-cu-florin-piersic-jr-in-rol-principal/

Amazon Prime, platformă de filme prezentă şi în România, lansează un serial-parodie, cu actori români, în care joacă Florin Piesic Jr, care este produs de actorul american Channing Tatum. Producţia va fi lansată pe Amazon Prime pe 4 august

Un articol de Petre Ivan|1 Iulie 2017

Filmul care trebuia să se numească inițial Silver Fisting se va numi Comrade Detective – anunță paginadeseriale.ro –  și are acțiunea într-o Românie comunistă a anilor `80, în care doi detectivi încearcă să cerceteze moartea unui coleg al lor.

Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici au rolurile principale, fiind detectivii Gregor Anghel și Iosef Baciu. Filmul, în care joacă și Adrian Păduraru, are scenariul în limba română și va fi dublat în engleză de voci precum Channing Tatum și Joseph Gordon.

Potrivit descrierii: „În anii 1980, guvernul român a creat cel mai popular și mai longeviv serial, Comrade Detective, o producție polițistă care nu doar că-i distra pe cetățeni ci promova și valorile comuniste și naționaliste.

Primul sezon al producției îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel și Iosef Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco și, în același timp, reușesc să ”

Conform Hollywood Reporter, serialul care va avea episoade de câte 30 de minute va fi lansat pe 4 august pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Nu se menționează însă nimic de țările din Europa Centrală și de Est.

Foto: Serial-parodie, Florin Piersic Jr – facebook

18
/10
/19

În Bucureşti, gala de deschidere a Les Films de Cannes à Bucarest este programată vineri, de la ora 19:00 la Cinema PRO, în prezența sărbătoritului ediţiei, Vlad Ivanov şi a cineastului Claude Lelouch.

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

Page 1 of 25012345...102030...Last »