Serile de vară merită un UPgrade! Școli de Vară, la Fundația Calea Victoriei
https://www.ziarulmetropolis.ro/serile-de-vara-merita-un-upgrade-scoli-de-vara-la-fundatia-calea-victoriei/

Începutul verii înseamnă lansarea Școlilor de Vară la Fundaţia Calea Victoriei! Stil vestimentar, Desen, Scriere Creativă, Filozofie, Design interior, Fotografie, Comunicare sunt doar câteva dintre cursurile care ni se propun.

Un articol de Liliana Matei|16 iunie 2019

Iată lista tuturor cursurilor pe care Fundația Calea Victoriei le-a pregătit pentru această vară!

Săptămâna 24 – 30 iunie:

Săptămâna 1 – 7 iulie:

Săptămâna 8 – 14 iulie:

Săptămâna 15 – 21 iulie:

Săptămâna 22 – 28 iulie:

Săptămâna 29 iulie – 4 august:

Toate cursurile au loc la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, în centrul Bucureștiului, aproape de Romană și Universitate. Înscrieri la: [email protected].

09
/02
/24

mind-moving, programul de terapie prin artă inițiat și organizat de Indie Box, în parteneriat cu NOPA - Societatea Norvegiană a Compozitorilor și Textierilor, Asociația Entuziart și Profeti ART SRL, ajunge la finalul perioadei de implementare și își încheie călătoria cu un eveniment special, dedicat publicului larg, cu intrare liberă, pe 21 februarie, de la 18:30, la Arcub - Hanul Gabroveni (str. Lipscani, nr. 84 - 90).

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.

02
/02
/24

Jurnalismul de investigație din Balcani, Europa Centrală, țările Parteneriatului Estic, precum și Cipru și Malta, a întâmpinat numeroase provocări în ultimii ani. În multe țări din regiune, peisajul media este plin de (auto-)cenzură, iar inițiativele independente și critice sunt insuficiente. Jurnaliștii se confruntă deseori cu amenințări, hărțuire și acțiuni legale, ceea ce le restricționează tot mai mult capacitatea de a documenta și raporta problemele acute din societatea actuală.