Simona Halep a ales Teatrul Metropolis
https://www.ziarulmetropolis.ro/simona-halep-a-ales-teatrul-metropolis/

Aflată în vacanţă, după înceheierea Turneului Campioanelor de la Singapore, jucătoarea de tenis Simona Halep s-a relxat, joi seară, la un spectacol de teatru în Bucureşti. Numărul 4 WTA a ales Teatrul Metropolis, unde a văzut “Jake şi femeile lui”, un spectacol de Neil Simon, în regia lui Claudiu Goga, cu Ştefan Bănică jr în rolul principal.

Un articol de Petre Ivan|6 Noiembrie 2016

La finalul reprezentației, în care au mai jucat actorii: Andreea Vasile; Anca Dumitra, Carmen Tănase, Luminița Erga, Diana Roman, Nadiana Sălăgean și Roberta Mitache, sportiva din Constanța a făcut câteva fotografii împreună cu artiștii spectacolului, moment marcat și de Ştefan Bănică jr, pe pagina sa de facebook: : “În seara asta am avut o spectatoare specială la teatru, la Jake şi femeile lui. Bravo, Simona, pentru tot ce ai realizat!”

Foto: Simona Halep, Ştefan Bănică jr – teatrulmetropolis.ro, facebook.com/stefanbanicaofficial

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

10
/10
/19

Pe 9 octombrie 1967, Ernesto Guevara, supranumit „El Che”, a fost asasinat în Bolivia. Argentinianul a fost unul dintre liderii revoluției comuniste cubaneze. O jumătate de secol mai târziu, mitul Guevara încă rezistă. Cum și de ce?

10
/10
/19

Eveniment Alexandru Darie (1959 – 2019), având ca punct de plecare ultimele două apariţii editoriale ale Editurei Nemira dedicate acestuia: „Alexandru Darie – spectacole de poveste” de Doina Papp și albumul de fotografie „Coriolanus – un spectacol de Alexandru Darie” semnat de Mihaela Marin. Lumea teatrului se află încă în doliu după dispariția dintre noi a regizorului Alexandru Darie. Acest eveniment propus de Festivalul Național de Teatru a fost gândit încă din timpul vieții sale. În 25 octombrie se împlinește un an de la premiera spectacolului „Coriolanus” de William Shakespeare, producție a Teatrului Bulandra, găzduită de FNT 2018.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

Page 1 of 83112345...102030...Last »