Spectacol Caritabil de Crăciun “Călătoria Steluței”
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacol-caritabil-de-craciun-calatoria-stelutei/

Asociaţia Hai Să Ajutăm continuă tradiţia spectacolelor de Crăciun în care actorii sunt chiar copii din fundaţiile Mia’s Children şi The Door! Spectacolul se va desfăşura pe 22 decembrie ora 19.00 la Conservator.

Un articol de Petre Ivan|21 Decembrie 2017

Intră și tu în spiritul Sărbătorilor cu un spectacol pentru toată familia, pus în scenă de micii actori din centrele umanitare Mia’s Children și The Door! Copiii, care nu și-au lăsat situația mai puțin favorabilă să le fure bucuria sărbătorilor, au pregătit piesa de teatru “Călătoria Steluței” alături de multe alte momente de magie și canto care te vor induce într-o atmosferă de poveste.

Care este programul spectacolului de Crăciun?

Reprezentația din decembrie a devenit deja o tradiție, iar în fiecare an, cei mici se străduiesc să dea tot ce au mai bun pentru a pune un zâmbet pe chipurile spectatorilor.

În această iarnă, copiii au în plan să ne conducă într-o călătorie magică  în care ne vom întâlni cu personaje fantastice. „Călătoria Steluței” este o piesă despre speranță și despre bunătate care va fi jucată pe scena Conservatorului chiar de copiii din centrele de plasament Mia’s Children și The Door. Biletul costă 35 de lei, iar fondurile strânse merg către un Crăciun mai frumos pentru acești copii.

Spectacolul e mai mult decât o piesă de teatru, cuprinde un dans de inspirație Louie Fuller, câteva surprize la care actorii muncesc de zor, și un număr de magie susținut de Mydas, semifinalist la Românii au Talent.

Momentele artistice sunt pregătite sub îndrumarea asociației Hai sa Ajutăm, iar coordonatoarea proiectului, Laura Dolis, e alături de cei mici pentru a-i ajuta să-și exprime și dezvolte talentul.

Cum poți ajuta?

Dacă știi cât de importante sunt Sărbătorile pentru cei mici, poți fi una din persoanele care îi va ajuta să aibă sala plină. Copiii, mai presus de toate, au nevoie de aplauze și de încurajare, un public încântat fiind, poate, cel mai frumos cadou de Crăciun.

Prețul unui bilet este de 35 de RON, bani ce vor fi donați caselor Mia’s Children și The Door, de unde provin copiii.

Biletele sunt puse la dispoziție de organizatorii evenimentului: Laura – 0745793046 și Cristi – 0732307003

Vino să-i susții pe cei mici pe 22 decembrie, ora 19.00 la Conservator!

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Foto: Călătoria Steluței – facebook

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

15
/03
/19

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe organizează cu ocazia ediției a treia a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 12-18 aprilie 2019, concursul de scenarii intitulat: WRITE A SCREENPLAY FOR.

15
/03
/19

Rulează în cinematografe (distribuit de Bad Unicorn) filmul „Păsări călătoare”, regizat de Ciro Guerra și Cristina Gallego. E o peliculă columbiană care arată douăzeci de ani din istoria tribului Wayuu din deșertul Guajira. Și ce treabă avem noi cu Wayuu și Guajira? Avem.

15
/03
/19

Se împlinesc, astăzi, 4 ani de când actorul Eusebiu Ștefănescu, unul dintre cei mai buni recitatori români de poezie, s-a stins din viață. Cu un an înainte de moartea sa, Eusebiu Ștefănescu (aici, într-o fotografie realizată de Simion Buia) primea Premiul Președintelui UNITER, pentru contribuţia sa la frumoasa rostire a poeziei. Simion Buia povesteste cum a decurs intalnirea cu actorul.

14
/03
/19

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă publicului bucureștean premiera oficială a spectacolului MAZURKA, vineri, 15 martie, de la ora 19.00 în sala „Iosif Naghiu”. În acest spectacol, Alexander Hausvater propune publicului o odisee în mitul lui Chopin și dezvăluie un om mândru, interesat mai mult de mondenitate decât de suferințele celor din jurul său.

14
/03
/19

Ediția din 2019 a Festivalului „George Enescu” aduce o nouă premieră - Festivalul „George Enescu” pentru Copii – posibilă datorită parteneriatului cu Opera Comică pentru Copii din București.  Peste 1500 de spectatori vor avea ocazia să asculte marile lucrări prezentate în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu” într-un format adaptat vârstei lor. Opera Comică pentru Copii va reproduce, în oglindă, la matineu, programul festivalului din fiecare week-end.

14
/03
/19

Vă scriu după ce am văzut a doua oară, tot la cinema, acolo unde ar trebui vizionate toate filmele dvs., „Sub umbra părului sălbatic”. Prima dată am văzut acest film minunat în octombrie, la Les Films de Cannes à Bucharest, din primul rând, cu o sală Cinema PRO plină.

13
/03
/19

Se poate vedea în cinematografe filmul „Să nu ucizi” (scris și regizat de Cătălin Rotaru și Gabi Virigina Șarga, aflați la debut în lungmetraj). Filmul e inspirat din fapte reale – scandalul biocidelor diluate din spitalele românești.

Page 1 of 78312345...102030...Last »