Spectacol caritabil: „Povești despre tine”
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacol-caritabil-povesti-despre-tine/

Luni, 06 Aprilie, de la ora 20:00, Teen Media Academy împreună cu Teatrul În Culise şi Asociaţia Interact Goethe-Curtea Veche, te invită la spectacolul caritabil Poveşti despre tine pentru a-l ajuta pe Robert Draganovici.

Un articol de Liliana Matei|4 aprilie 2015

Robert Draganovici este în clasa a IV-a la Colegiul German Goethe. De curând lui Robert i-a fost descoperită o tumoare în zona craniană, care necesită tratament urgent în strainatate. Banii strânși din donații vor merge la asociația Interact Goethe-Curtea Veche, iar de acolo la parinții lui Robert, în Germania. Știm că ești prea obosit, prea stresat și prea preocupat. Însă te rugăm să te oprești și să privești în jurul tău spre încercările la care sunt supuși ceilalți. Încearcă să aduci cuiva zâmbetul pe buze.

Echipa În Culise și studenții Teen Media Academy au ales să nu rămână indiferenți și vor ajuta prin ceea ce știu cel mai bine să facă – prin spectacol. Dau în schimb o oră și jumătate de entertainment pentru a-l salva pe Robert – donația recomandată este de 10 lei.

Povești despre tine este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată. Spectacolul este bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman. Din distribuție fac parte: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu. Regia este semnată Cristian Bajora.

Dacă doriți să ajutați, sunteți așteptați luni, 6 aprilie, de la ora 20:00 pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să vedeți un spectacol și să faceți un bine!

Intrarea se face pe bază de rezervare – 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/.

05
/04
/24

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine între 15 și 18 august 2024, cu cea de-a 12-a ediție, iar orașul Brașov va fi din nou gazdă pentru peste 100 de artiști din toate colțurile lumii, care vor învălui publicul în ritmurile vibrante ale muzicii născute din jazz și blues.

04
/04
/24

Evenimentele interdisciplinare propuse în proiectul de cercetare coregrafică ROOTS, un proiect AREAL co-finanțat de AFCN, vin în întâmpinarea crizei generalizate care ne împresoară, căutând soluții pe măsura complexității problemelor suprapuse și interdependente cu care ne confruntăm, îndemnând la o explorare a rădăcinilor ce unesc omul, societatea în care trăim și întreaga biosferă.

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.