Spectacolele din luna mai, la Teatrul de Comedie
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacolele-din-luna-mai-la-teatrul-de-comedie/

Teatrul de Comedie îşi reia programul reprezentaţiilor începând cu weekend-ul 14-16 mai şi îşi invită spectatorii în sala de spectacole, unde le promite o atmosferă unică, care îi va face să se simtă ca acasă.

Un articol de Petre Ivan|6 mai 2021

Vineri 14 mai și sâmbătă 15 mai, ora 19.00, spectatorii vor fi întâmpinați de cea mai recentă producție, ARTA LA DOMICILIU scenariu dramatic de Dragoș Huluba, după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și I.L. Caragiale, regia Dragoș Huluba. Reprezentația se va juca în regim de avanpremieră, pentru prima dată în prezența publicului. Duminică 16 maiora 19.00, am programat o întâlnire DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian. Ambele spectacole sunt programate la Sala Radu Beligan.

În programul viitor de reprezentații, spectatorii vor regăsi și alte titluri noi și multe surprize, pe care le-am pregătit cu atenție, special pentru momentul revederii: FORMA LUCRURILOR de Neil LaBute, regia Silviu Debu și NEPOTUL MEU, VENIAMIN de Ludmila Ulitkaia, regia Vlad Massaci.

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!