Spectacolul primăverii începe la Serile Eliad!
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacolul-primaverii-incepe-la-serile-eliad/

Centrul Cultural Casa Artelor lansează ediţia de primăvară a programului cultural de mare succes – Serile Eliad. Spectacolele vor avea loc în fiecare duminică din luna martie, de la orele 19.00 la Sala Eliad a Centrului Cultural Casa Artelor şi sunt oferite gratuit, exclusiv Doamnelor şi Domnişoarelor din Sectorul 3!

Un articol de Liliana Matei|7 Martie 2015

Primul eveniment are loc duminică, 8 martie, și este realizat de minunații copii din programul Pepiniera de Talente a Sectorului 3 care au pregătit Expoziția de arte plastice și mărțișoare precum și un spectacol de dans, muzică și teatru intitulat ” Flori pentru Mama” .

Duminică, 15 martie, Mircea Baniciu & Band se alătură programului ” Serile Eliad” oferind Doamnelor și Domnișoarelor din Sectorul 3 Concertul de muzică folk intitulat ”Eșarfă în dar”.

AFIS  SERILE ELIAD MARTIE

Seara de duminică 22 martie aparține copiiilor din cadrul DGASPC Sector 3 și se deschide cu Expoziția de pictură ” Și eu am talent”, care se află la ediția a doua în cadrul programului ” Serile Eliad”. Momente speciale de muzică, dans și poezie vor fi oferite publicului nostru în spectacolul dedicat primăverii.

Ultima întâlnire din programul ” Serile Eliad”-ediția de primăvară va avea loc duminică, 29 martie, când Doamnele și Domnișoarele din Sectorul 3 sunt invitatele CCCA la Concertul de muzică românească interbelică, susținut de tenorul Vlad Miriță, acompaniat de pianistul Alexandru Burcă și intitulat ” Iubesc Femeia”.

Spectacolul va fi urmat de lansarea CD-ului cu celași nume și de o sesiune de autografe. ”Serile Eliad” se desfășoară în Sala Eliad a CCCA, cea mai elegantă sală de spectacole underground din București, supranumită de spectatorii noștri ”Cutia de Catifea”.

Programul ”Serile Eliad” este finanțat de Primăria Sectorului 3, bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb și realizat de Centrul Cultural Casa Artelor. Ediția de primăvară a ”Serilor Eliad” se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sector 3 și DGASPC sector 3.

03
/10
/19

La început de octombrie, emisiunea „Garantat 100%” de la TVR 1 împlineşte 20 de ani. Realizatorul ei, Cătălin Ştefănescu, vine să-şi întâlnească telespectatorii cu ediţii în premieră, într-un decor complet nou, modern şi primitor în acelaşi timp. Noul Garantat 100% începe duminică, 6 octombrie, cu un dialog plin de substanţă cu psihoterapeuta Esther Perel.

26
/09
/19

Cea mai mare expoziție dedicată lui Nicolae Tonitza, instalații imersive create special pentru eveniment și 4 pavilioane noi de artă, cu opere în valoare de peste 15 milioane de euro. Pavilionul de Artă București — Art Safari își deschide porţile în perioada 27 septembrie - 6 octombrie 2019, în Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

19
/09
/19

Joi, 19 septembrie, începe la Sfântu Gheorghe (Covasna) Festivalul de Arte Contemporane pulzArt, un prilej foarte bun pentru cei care nu și-au făcut încă planuri pentru weekend să își facă spontan o bucurie. Frumusețea locului și a împrejurimilor este completată de pulzArt, un festival care oferă șansa iubitorilor de artă și frumos de a veni în contact cu ce mai e nou, care sunt formele de exprimare artistică la zi, care sunt tendințele în diferite domenii artistice și ce îndrăgește publicul de afară. 

16
/09
/19

Românii iubesc arta, dar de la distanță. Peste 7 din 10 adulți români regretă că nu și-au dezvoltat pasiunile artistice din copilărie, deși consideră că ar fi putut să le transforme într-o meserie, conform unui studiu național realizat  pe un eșantion reprezentativ de peste 1.400 de persoane. Motivul care i-a determinat să renunțe la pasiunea lor este de natură financiară.

02
/09
/19

"Știți ceva? Dat fiind că, așa am citit, Facebook-ul e un drog, iar eu am nevoie de o doză nouă, vin încă de săptămâna asta cu un nou artist pe-aici. Nu de alta, dar curând începe FILIT, iar zidul meu virtual va trebui să facă față cu brio evenimentului. Așa încât poftim ce-mi vine să zic acum: IRLO. Adică acel IRLO pe care mai toată lumea îl cunoaște ca muralist, cum îi place (și) lui să-și spună." - Lucian Dan Teodorovici

Page 1 of 5012345...102030...Last »