Spectacolul primăverii începe la Serile Eliad!
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacolul-primaverii-incepe-la-serile-eliad/

Centrul Cultural Casa Artelor lansează ediţia de primăvară a programului cultural de mare succes – Serile Eliad. Spectacolele vor avea loc în fiecare duminică din luna martie, de la orele 19.00 la Sala Eliad a Centrului Cultural Casa Artelor şi sunt oferite gratuit, exclusiv Doamnelor şi Domnişoarelor din Sectorul 3!

Un articol de Liliana Matei|7 martie 2015

Primul eveniment are loc duminică, 8 martie, și este realizat de minunații copii din programul Pepiniera de Talente a Sectorului 3 care au pregătit Expoziția de arte plastice și mărțișoare precum și un spectacol de dans, muzică și teatru intitulat ” Flori pentru Mama” .

Duminică, 15 martie, Mircea Baniciu & Band se alătură programului ” Serile Eliad” oferind Doamnelor și Domnișoarelor din Sectorul 3 Concertul de muzică folk intitulat ”Eșarfă în dar”.

AFIS SERILE ELIAD MARTIE

Seara de duminică 22 martie aparține copiiilor din cadrul DGASPC Sector 3 și se deschide cu Expoziția de pictură ” Și eu am talent”, care se află la ediția a doua în cadrul programului ” Serile Eliad”. Momente speciale de muzică, dans și poezie vor fi oferite publicului nostru în spectacolul dedicat primăverii.

Ultima întâlnire din programul ” Serile Eliad”-ediția de primăvară va avea loc duminică, 29 martie, când Doamnele și Domnișoarele din Sectorul 3 sunt invitatele CCCA la Concertul de muzică românească interbelică, susținut de tenorul Vlad Miriță, acompaniat de pianistul Alexandru Burcă și intitulat ” Iubesc Femeia”.

Spectacolul va fi urmat de lansarea CD-ului cu celași nume și de o sesiune de autografe. ”Serile Eliad” se desfășoară în Sala Eliad a CCCA, cea mai elegantă sală de spectacole underground din București, supranumită de spectatorii noștri ”Cutia de Catifea”.

Programul ”Serile Eliad” este finanțat de Primăria Sectorului 3, bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb și realizat de Centrul Cultural Casa Artelor. Ediția de primăvară a ”Serilor Eliad” se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sector 3 și DGASPC sector 3.

03
/06
/20

Muzeul Naţional Cotroceni vine în întâmpinarea publicului pasionat de artă şi istorie, reluând din data de 2 iunie 2020 şi activitatea expoziţională. Un proiect cultural valoros, expoziția „Casa Regală a României, păstrătoare și promotoare a tradițiilor românești”, este inclus de astăzi în circuitul de vizitare al muzeului.

29
/05
/20

Cu ocazia Centenarului Paul Celan, Primăria Muncipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române, în parteneriat cu Ministerul Federal al Afacerilor Europene şi Internaţionale al Republicii Austria prin Forumul Cultural Austriac București și Facultatea de Litere din București, Secția Germanistică, au realizat expoziția CELAN 100 – Printre cuvinte/ Unter den Wörtern.

21
/05
/20

Eros Di Prima, arhitect și fondatorul Asociației Culturale Creative Spaces din Italia, ne vorbește despre importanța adaptării artei la schimbările actuale.

20
/05
/20

Istoria capitalei Germaniei de astăzi se leagă direct de dezvoltarea rapidă a Prusiei în secolul al XVIII-lea. Orice Mare Putere europeană avea nevoie de a se afirma simbolic în raport cu celelalte monarhii de pe continent, fiecare investind în măreția orașului său capitală.

04
/05
/20

Un eveniment cultural online lansat de Centrul Național de Artă „Tinerimea Română”, este postat în premieră pe 4 mai, la aceasta adresa https://www.youtube.com/watch?v=mdEgBgfVS1w&feature=youtu.be în ziua în care se împlinesc 65 de ani de la de la dispariţia simbolului culturii muzicale româneşti, George Enescu – compozitor, violonist, pianist, dirijor şi ilustru profesor.

27
/04
/20

Pictorii, sculptorii, criticii de artă sau scriitorii sunt cărți deschise ale creației lor, vizibile fiind operele și mai puțin bornele ce duc spre realizarea acestora. Uneori, o întâmplare sau destinul, alteori persoana ce a stat în dreptul lor, au fost sursele ce au dus la expresia formelor de valoare. Soția cunoscutului critic de artă Valentin Ciucă m-a introdus în povestea nescrisă a vieții sale.

Page 1 of 5412345...102030...Last »