Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho, în librării
https://www.ziarulmetropolis.ro/spioana-un-nou-bestseller-de-paulo-coelho-in-librarii/

„Spioana”, un nou bestseller de Paulo Coelho, a apărut în toamna lui 2016 aproape simultan în peste 35 de limbi. Ediţia în limba română, publicată de Editura Humanitas Fiction, este deja disponibilă în librării.

Un articol de Petre Ivan|12 octombrie 2016

„Spioana” nu putea fi nimeni alta decât Mata Hari. De-a lungul istoriei omenirii, cu siguranță nu a fost singura femeie care a spionat – folosindu-se ori de mintea sa, ori de farmecele sale – dar a fost o „vedetă” a spioanelor. „Spioana” lui Paulo Coelho se găsește deja în în librării.

Paulo Coelho este unul dintre cei mai mari romancieri ai lumii. Cărțile sale, traduse în 81 de limbi și editate în peste 170 de țări au atins, până în prezent, vânzări de peste 210 milioane de exemplare în întreaga lume.

În România, cărțile scrise de Coelho au fost vândute în peste un million trei sute de mii de exemplare.

Sunt o femeie care s-a născut în epoca nepotrivită, și nimic nu mai poate schimba lucrurile. Nu știu dacă lumea își va aminti de mine, dar dacă așa va fi, mi-aș dori să mă țină minte nu ca pe o victimă, ci ca pe o persoană care a luat hotărâri curajoase și a plătit fără teamă prețul ce trebuia plătit. – Paulo Coelho, Spioana.

Spioana – INFO

Traducere din portugheză de Simina Popa

-Prima ediţie –

Humanitas Fiction

Preţ: 29,90 lei

Foto: Spioana, Paulo Coelho – Humanitas

07
/08
/20

În dimineața zilei de 2 martie 1998, Natascha Kampusch, o fetiță de zece ani, este urcată cu forța într-o furgonetă albă. Câteva ore mai târziu, zace înfășurată într-o pătură pe podeaua rece a unei pivnițe. În jur e beznă, iar aerul are un iz stătut. Povestea ei este disponibilă acum și în limba română, la Editura Humanitas, în traducerea Cristinei Cioabă.

05
/08
/20

Pe 5 august 2019, murea prozatoarea americană Toni Morrison, prima scriitoare de culoare care obținea, în 1993, Premiul Nobel pentru Literatură. Cartea pe care v-o propunem astăzi este „Cântecul lui Solomon” (Editura Art, colecția „Cărți cult”, 2019), roman publicat în original în 1977.

02
/08
/20

Pentru recomandările de lectură ale lunii august, ne-am oprit la publicistica lui Gabriel García Márquez, memoriile Ditei Kraus și un roman-tribut de David Grossman.

22
/07
/20

O prezentare a biografiei unuia dintre cei mai mari exploratori și oameni de știință români, dublată de un spectaculos jurnal de călătorie, volumul Din Antarctica la Scărișoara. Pe urmele lui Emil Racoviță de Cristian Lascu și Helmut Ignat, publicat recent la Editura Humanitas, va fi lansat marți, 28 iulie, la ora 19.00, în grădina Muzeului Antipa.

01
/07
/20

O incursiune în lumea lui Ingmar Bergman, creionată de scriitoarea norvegiană Linn Ullmann, fiica regizorului, în romanul „Neliniște”, publicat în 2015 și apărut recent și în limba română, la Editura Polirom.

Pagina 1 din 10612345...102030...Ultima »