Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho, în librării
https://www.ziarulmetropolis.ro/spioana-un-nou-bestseller-de-paulo-coelho-in-librarii/

„Spioana”, un nou bestseller de Paulo Coelho, a apărut în toamna lui 2016 aproape simultan în peste 35 de limbi. Ediţia în limba română, publicată de Editura Humanitas Fiction, este deja disponibilă în librării.

Un articol de Petre Ivan|12 octombrie 2016

„Spioana” nu putea fi nimeni alta decât Mata Hari. De-a lungul istoriei omenirii, cu siguranță nu a fost singura femeie care a spionat – folosindu-se ori de mintea sa, ori de farmecele sale – dar a fost o „vedetă” a spioanelor. „Spioana” lui Paulo Coelho se găsește deja în în librării.

Paulo Coelho este unul dintre cei mai mari romancieri ai lumii. Cărțile sale, traduse în 81 de limbi și editate în peste 170 de țări au atins, până în prezent, vânzări de peste 210 milioane de exemplare în întreaga lume.

În România, cărțile scrise de Coelho au fost vândute în peste un million trei sute de mii de exemplare.

Sunt o femeie care s-a născut în epoca nepotrivită, și nimic nu mai poate schimba lucrurile. Nu știu dacă lumea își va aminti de mine, dar dacă așa va fi, mi-aș dori să mă țină minte nu ca pe o victimă, ci ca pe o persoană care a luat hotărâri curajoase și a plătit fără teamă prețul ce trebuia plătit. – Paulo Coelho, Spioana.

Spioana – INFO

Traducere din portugheză de Simina Popa

-Prima ediţie –

Humanitas Fiction

Preţ: 29,90 lei

Foto: Spioana, Paulo Coelho – Humanitas

01
/08
/21

Cafenelele din Paris, Tirana și Moscova, ca niște simboluri ale orașelor, surprinse de scriitorul albanez Ismail Kadare, în fascinantul volum de memorii „Dimineți la Café Rostand” (Humanitas Fiction, 2021, traducere din albaneză și note de Marius Dobrescu).

19
/07
/21

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) cu sprijinul Direcţiei Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti a pregătit un nou proiect dedicat copiilor care îşi petrec vacanţa de vară în Capitală.

12
/07
/21

Ziarul Metropolis vă invită să citiți un fragment din volumul „Malvinița. Așa se scrie dragostea. Epistolar erotic. parCurs de comunicare creativă” de Eugen Istodor, recent publicat la Editura Polirom.

08
/07
/21

Un portret al excepționalei gânditoare de secol XX, Hannah Arendt, schițat de autoarea americană Hannah Jewell în volumul „100 de femei afurisite. O istorie” (Editura Nemira, 2021, colecția „Orion”).