Spitalul comunal, cu Răzvan Vasilescu şi Marius Manole. Câştigă 6 invitaţii la acest spectacol!
https://www.ziarulmetropolis.ro/spitalul-comunal-cu-razvan-vasilescu-si-marius-manole-castiga-6-invitatii-la-acest-spectacol/

Teatrul Metropolis a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, teatrul îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Un articol de Corina Vladov|19 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie. Instituţia vă invită, miercuri, 20 noiembrie, la „Spitalul comunal“!

Săptămâna aceasta vă vom oferi invitaţii la spectacole precum „Spitalul comunal“ (20 noiembrie), „Floarea de cactus“ (21 noiembrie), „Love Stories“ (22 noiembrie) şi „Tartuffe sau Impostorul“ (23 noiembrie, la două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00).

Primul spectacol la care puteţi câştiga cele şase invitaţii duble este „Spitalul comunal“, în regia lui Felix Alexa, cu Răzvan Vasilescu, Valentin Uritescu, Marius Manole, Marius Stănescu, Adela Mărculescu ş.a.

În universul tragi-comic creat de o farsă-metaforă descoperim propriile noastre angoase şi speranţe. Îi recunoaştem pe nebunii shakespearieni, când comici, când tragici, într-un microcosmos al unei lumi ce se află într-o continuă căutare a echilibrului şi identităţii.

Ne aflăm într-o lume unde situatiile paradoxale devin comice tocmai datorită rupturii create între o speranţă iluzorie şi universul dur şi pragmatic al lumii în care trăim.

Un spectacol modern de un umor subtil şi percutant, cu replici acide, de o poezie ce nu exclude cinismul.

spitalul comunal

Imagine din spectacolul „Spitalul comunal“

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Spitalul comunal“ de miercuri, 20 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Cine a scris piesa Spitalul Comunal?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 20 noiembrie, în jurul orei 12.30.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Invitaţiile le veţi primi la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de miercuri, 20 noiembrie, de la ora 19.00.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Sabrina Vlăsceanu, Vlase Anatole, Ioana Andreea Simulescu, Roberta Nedelcu, Florina Gavrilă, Alexandru Ion.

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti)

Spitalul comunal

Regia: Felix Alexa

Miercuri, 20 noiembrie, ora 19.00

Cu: Răzvan VASILESCU, Valentin URITESCU, Marius MANOLE, Marius STĂNESCU, Adela MĂRCULESCU, Paul CHIRIBUŢĂ, Andrei HUŢULEAC, Raluca APRODU, Andreea VASILE, Florentina ŢILEA ş.a.

Preţ online: 24.84 Lei
Preţ casa de bilete: 21.60 Lei

Rezervările se pot face la numerele: 021 210 51 08 sau 0728 138 265
(în intervalul orar 10.00 – 19.00)

Foto cu din spectacolul Spitalul comunal – Cosmin Ardeleanu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.