Stela Popescu aduce Soacra cu trei nurori
https://www.ziarulmetropolis.ro/stela-popescu-aduce-soacra-cu-trei-nurori/

După ce a umplut sala la final de an, “Soacra cu trei nurori” – în regia Stelei Popescu, revine la Opera comică pentru copii. Îndrăgita actriţă şi regizoare Stela Popescu va interpreta şi rolul titluar al piesei.

Un articol de Petre Ivan|9 ianuarie 2014

După ce a umplut sala la final de an, “Soacra cu trei nurori” – în regia Stelei Popescu, revine la Opera comică pentru copii. Îndrăgita actriță și regizoare Stela Popescu va interpreta și rolul titluar al piesei.

Nu aţi apucat să vedeţi în decembrie premiera Operei Comice pentru copii, Soacra cu trei nurori? Teatrul liric bucureştean v-a pregătit o surpriză:

în luna ianuarie, titlul care a umplut sala la fiecare reprezentaţie la final de an şi a stârnit aplauzele entuziaste ale publicului de toate vârstele revine pe scena Operei Comice pentru copii!

Un musical plin de viaţă compus de tânărul muzician Roman Vlad, după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, cu situaţii pline de umor, o coregrafie inedită pe momente de inspiraţie folclorică, cum ar fi fragmentele dansate din Ciuleandra, interpretarea dezinvoltă a micilor vedete ale teatrului, alături de artiştii deja consacraţi, alcătuiesc împreună un spectacol plin de farmec pe care nu trebuie să îl pierdeţi!

Stela Popescu

Stela Popescu, regizoare și personaj principal în Soacra cu trei nurori

Ceea ce face cu totul special evenimentul este prezenţa, în dublă ipostază, a Stelei Popescu, în rolul titular, dar şi ca regizor al spectacolului.

Reprezentaţiile lunii ianuarie sunt programate: luni 13, 20, 27 ianuarie, marţi 14, 21, 28 ianuarie (de la orele 11.00 şi 13.00) şi vineri 17, 24, 31 ianuarie (de la 17.00).

Pentru mai multe detalii despre producţiile Operei Comice pentru copii, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro.

Foto cu Stela Popescu și “Soacra cu trei nurori” – Cinemagia și Opera comică pentru copii

17
/11
/23

Înaintea concertului de pe 18 noiembrie de la Arenele Romane, byron lansează un videoclip pentru cea mai complexă piesă din repertoriul trupei - În infern. Scrisă într-o singură zi, orchestrată în 6 luni și filmată în două zile, piesa de zece minute încheie noul album Efemeride.

17
/11
/23

Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Emma, José González, unii dintre cei mai în vogă și apreciați artiști ai momentului, ale căror comunități de fani și urmăritori însumează doar pe YouTube peste 12.000.000 de persoane din întreaga lume și care sunt ascultați de peste 25.000.000 de persoane lunar pe platforma Spotify, vin în premieră la Timișoara, în luna decembrie, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”

16
/11
/23

Marți, 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio din București, violoniștii Simina Croitoru și Gabriel Croitoru, acompaniați de pianistul Horia Mihail, vor susține concertul de încheiere a ediției din acest an a Turneului ”Vioara lui Enescu”.

14
/11
/23

"În lunile octombrie şi noiembrie am stat o lună la Timișoara ca bursier: am primit o bursă de creație Taifas în colaborare cu librăria La Două Bufnițe" - scriitorul Vasile Ernu îşi împărtăşeşte impresiile despre prima ediţie a unui nou festival timişorean.

13
/11
/23

Gabriel Croitoru și Simina Croitoru, tată şi fiică, merg înainte cu ediția din acest an a Turneului Național Vioara lui Enescu la sate, în comuna Petriș, județul Arad (17 noiembrie, ora 12.30), la Deva, pe scena Sălii Pro Arte (17 noiembrie, ora 19), la Braşov, la Sala Patria (18 noiembrie, ora 19), cu finalul turneului la Bucureşti, la Sala Radio (21 noiembrie, ora 19).

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu