Workshop condus de Răzvan Mazilu în cadrul FNT 2014
https://www.ziarulmetropolis.ro/workshop-condus-de-razvan-mazilu-in-cadrul-fnt-2014/

Festivalul Naţional de Teatru (25 octombrie – 2 noiembrie 2014) organizează în zilele de 18 şi 19 iulie a.c., la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala mică, o audiţie în vederea selecţiei pentru un workshop condus de Răzvan Mazilu – unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dansatori şi coregrafi.

Un articol de Petre Ivan|17 iunie 2014

În cadrul celei de-a 24-a ediţii a FNT va exista în premieră un workshop care are ca temă Musicalul. Miza: Actorul Total – actorul care face performanţă în teatru, coregrafie şi muzică.

Se pot înscrie actori absolvenţi ai facultăţilor de profil (Actorie), vârsta maximă admisă – 35 ani. Pentru preselecţie, concurenţii vor pregăti două momente muzical coregrafice (de preferat din musicaluri – la alegere) şi un monolog (15 minute în total).

Cei admişi vor participa timp de trei săptămâni la un workshop de dans, actorie, dramaturgie şi muzică in perioada 13 octombrie – 2 noiembrie 2014. Produsul final va fi prezentat în festival ca producţie proprie a acestei ediţii.

INFO

Candidaţii trebuie să prezinte la înscriere copie după diploma de absolvire, curriculum vitae, o fotografie şi titlul textelor/fragmentelor ce urmează sa fie interpretate. Înscrierea se poate face şi prin e-mail.

Data limită de înscriere este de 10 iulie 2014. Înscrierile se vor face la UNITER, str George Enescu nr.2-4, Bucureşti, tel. 021 315 36 36/ 021 313 42 78/ 021 311 32 14; fax 021 315 00 48; e-mail: [email protected]

 

18
/04
/24

Astăzi, la Sibiu, a avut loc conferința de presă care prezintă programul spectacolelor celei de-a 31-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. În cadrul conferinței, Constantin Chiriac, președintele FITS şi directorul TNRS, a anunțat publicarea programului spectacolelor ediției din acest an și punerea în vânzare a biletelor, începând de mâine, 19 aprilie.

18
/04
/24

Cea de-a XII-a ediție a Săptămânii Haferland, cel mai îndrăgit festival cultural și etnologic al sașilor din Transilvania și din diaspora, va avea loc în perioada 8-11 august 2024 sub înaltul patronaj al Alteței Sale Serenissime Prințul Philipp von und zu Liechtenstein și sub auspiciile Familiei Regale a României. Este pentru prima oară când Familia Regală a României acordă în mod oficial susținere organizării acestui eveniment cultural.

17
/04
/24

După succesul recitalurilor din Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ, elevii bucureșteni vor avea ocazia întâlnirii directe cu muzica clasică interpretată de violonistul de talie internaţională Răzvan Stoica. Împreună cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 și acompaniat de pianista Andreea Stoica, Răzvan va fi prezent la Colegiul Sfântul Sava pe 22 aprilie şi la la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pe 25 aprilie, în cadrul programului „Muzica Inspiră”, inițiat de Fundația Culturală Gaudium Animae.

17
/04
/24

„Experiențele depresiei” de Sidney J. Blatt este o incursiune în lumea uneia dintre cele mai răspândite boli ale epocii noastre și oferă diverse perspective asupra diferitelor chipuri ale depresiei.

12
/04
/24

Asociația Interact Projects (Proiecte Interactive), în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului Venus iese din retrograd, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).