Talk to the bomb, spectacolul care aduce vara înapoi, la Godot-Cafe Teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/talk-to-the-bomb-spectacolul-care-aduce-vara-inapoi-la-godot-cafe-teatru/

“Talk to the bomb”, de Rucsandra Pop, în regia lui Lala Misosniky, spectacolul despre care se spune că aduce vara înapoi, se întoarce la Godot- Cafe Teatru din Bucureşti, în sala Sub Scenă, vineri, de la ora 19.00, într-o nouă distribuţie.

Un articol de Petre Ivan|25 Februarie 2015

Talk to the bomb” este povestea unui triunghi amoros născut pe plaja din Vama Veche, în vara anului 2001, este dramatizarea uneia dintre miile de poveşti de dragoste care au început acolo, pe nisipul din Vamă.

Marele pariu al acestui spectacol este să aducă vara înapoi, să încălzească serile friguroase de iarnă ale spectatorilor cu o poveste de dragoste care ar fi putut să-i aibă ca protagonişti pe oricare dintre ei.

Povestea Saşei (Graţiela Bădescu), a lui Alex (Alex Fifea) şi a Voinicului (Dan Lupu) este obsedantă, ca o melodie tare ascultată pe “repeat”. Destinele celor trei se intersectează în umbra ameninţătoare a unui 11 septembrie care încă nu s-a întâmplat. Şi restul e literatură,.

«Talk to the bomb» este o poveste despre pierderea inocenţei, despre maturizare, despre revelaţii care te agaţă seara la o bere şi apoi te urmăresc ani întregi. Este un spectacol în care mizăm pe contopirea cu publicul – Rucsandra Pop,  autoarea textului.

După “Gărgăland”, “Oracol” şi “Huevos Congelados”, acesta este al patrulea spectacol al scriitoarei care se joacă pe scenele independente.

Relansarea spectacolului  – selectat la Festivalul Internaţional Fringe Sibiu, la Festivalul Naţional de Teatru Independent Godot şi la HomeFest – vine şi cu un afiş nou, conceput de Alec Pop, iar imaginea a fost realizată de fotograful Manole Sava de la Greenmind studio.

Preţul unui bilet este 20 de lei, iar următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 15 şi 28 martie, în sala Sub Scena de la Godotă-Cafe Teatru.

Foto:  Talk to the bomb – Godot-Cafe Teatru

17
/11
/19

În perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, în pavilionul B1, cea de a 24-a ediție a GoodWine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România. Și la această ediție vizitatorii vor putea degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top românești și din străinătate și vor putea descoperi noutățile propuse de organizatori.

16
/11
/19

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează a cincea ediție a Zilei Europene a Spectatorului, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 19:00, acțiune realizată în cadrul proiectului european Be SpectACTive!. Evenimentul reprezintă una dintre activitățile susținute de grupul local de spectatori activi, care pe parcursul anului este implicat în diverse etape de creație sau programare, pentru TNRS și FITS.

15
/11
/19

În ziua când am răspuns invitației onorante de a mă implica în bunul mers al festivalului arădean, ca director artistic, timp de aproape un deceniu, între 2002 și 2010, mi-am amintit de căldura cuvintelor regretatului meu frate, Victor Parhon, aflat în această ipostază până în anul trecerii sale în eternitate, cu privire la carsimaticul public de aici, la emoția sa neînchipuit de puternică, la trăirile  unor adevărați și fideli prieteni ai scenei și ai valorilor pe care aceasta le cultivă.

15
/11
/19

La sfârșitul săptămânii, pe 16 și 17 noiembrie, pe scena Sălii Mari, ora 19:00, va avea loc cea de-a doua premieră a stagiunii Teatrului Național Iași, Acasă la tata de Mimi Brănescu, în regia lui Claudiu Goga, un spectacol de excepție, dedicat Zilei Dramaturgiei Românești. Pe 15 noiembrie este programată avanpremiera, în cadrul unui eveniment caritabil de notorietate, Zâmbet în dar, gală organizată de Salvați Copiii Iași.

15
/11
/19

“The Romanians: 30 Years of Cinema Revolution”, cel mai amplu program dedicat vreodată cinematografiei românești în Statele Unite ale Americii, care celebrează în 30 de filme trei decenii de cinema de după căderea regimului comunist, are loc la Film Forum din New York între 15 și 26 noiembrie 2019.

15
/11
/19

Serile de film de la Centrul Ceh se apropie de sfârșit, iar pe 18 noiembrie va fi proiectat penultimul documentar al ediției de toamnă, „Year Without Magor: Genius Cannot Be Faked” și în ziua următoare, pe 19 noiembrie, la Fiction Tuesdays, va rula „The Inheritance or Fuckoffguysgoodday”.

15
/11
/19

Serialele „Narcos”, „4 Blocks”, „O Doutrinador”, „Un gallo para Esculapio” și „El Lobista”, producții realizate în America Latină și Europa vor fi difuzate de postul TNT, începând cu 18 noiembrie. Serile de luni vor fi dedicate băieților răi și vor purta titlul generic de „Lunea Mafioților”.

Page 1 of 84012345...102030...Last »