Tango argetinian in cadrul campaniei de combatere a violentei
https://www.ziarulmetropolis.ro/tango-argetinian-in-cadrul-campaniei-de-combatere-a-violentei/

Fiind una dintre cele mai active şcoli de tango argentinian din România, TangoTangent va face astãzi, 14 februarie, o demonstraṭie de dans. Invitata specialã a acestui eveniment este prim-balerina Operei Naṭionale din Bucureşti, Monica Petricã.  Aceasta va evolua alãturi de instructori şi cupluri de dansatori de la TangoTargent.   Gilbert Iscu, organizatorul evenimentului susṭine cã […]

Un articol de Andrada Văsii|14 februarie 2013

Fiind una dintre cele mai active şcoli de tango argentinian din România, TangoTangent va face astãzi, 14 februarie, o demonstraṭie de dans. Invitata specialã a acestui eveniment este prim-balerina Operei Naṭionale din Bucureşti, Monica Petricã.  Aceasta va evolua alãturi de instructori şi cupluri de dansatori de la TangoTargent.

 

Gilbert Iscu, organizatorul evenimentului susṭine cã tango-ul este un dans care protejeazã femeia, astfel acest eveniment va încerca sã transmitã mesajul.

Prin intermediul acṭiunii V-day, femeile din întreaga lume sunt încurajate ca pe 14 februarie sã se ridice şi sã danseze pentru sfârşitul violenṭei.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.