Taramul Povestilor, la Palatul Naţional al Copiilor
https://www.ziarulmetropolis.ro/taramul-povestilor-reprezentatie-extraordinara-a-teatrului-excelsior-la-palatul-national-al-copiilor/

Sâmbătă, 5 decembrie, Teatrul Excelsior face un cadou tuturor copiilor organizând o reprezentaţie extraordinară a spectacolului Tărâmul Poveştilor – poveste muzicală de Stelian Milu, la Palatul National al Copiilor Bucureşti, de la ora 10.30, la Sala Mare.

Un articol de Petre Ivan|4 Decembrie 2015

De Sfântul Nicolae copiii îşi vor putea reîntâlni personajele preferate: Motanul Incălţat, Aladin şi Jasmine, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie şi Lupul, Hansel şi Gretel, iar porţile Tărâmului Poveştilor se vor deschide în faţa lor! De asemenea, acest spectacol reprezintă şi un cadou pentru orfanii de la Centrele de plasament din sectoarele 1, 2 şi 3.

În acest spectacol dedicat copiilor cu vârsta între 3 şi 12 ani, personajele pline de farmec, coborâte din basme vă vor purta, cu entuziasm, într-o călătorie muzicală deosebită.

Spectacolul ilustrează lupta dintre bine şi rău prin aducerea în prim plan a învăţăturilor primite de la părinţi şi bunici prin intermediul poveştilor copilăriei. Regia spectacolului Tărâmul poveştilor este semnată de Stelian Milu, muzica îi aparţine lui Jolt Kerestely, iar versurile  regretatului George Popovici.

Actorii care dau viaţă şi farmec personajelor: Cosmina Dobrotă, Annemary Ziegler, Ciprian Cojenel, Silvana Ionescu, Iulia Vasilescu, Emilian Mârnea,

Jassmine Cristina Glodeanu, Stelian Milu, Marian Rădulescu, Tudor Pîrvu.

Categoria de vârstă: 3 – 12 ani

Durata spectacolului: 1 h 15 min

Biletele pot fi găsite atât la Casa de Bilete a Teatrului Excelsior, cât şi la Casa de Bilete a Palatului Copiilor precum şi pe www.bilet.ro.

Foto: Tăramul povestilor – Teatrul Excelsior

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »