Tartuffe necenzurat, cu George Costin. Câştigă 12 invitaţii la acest spectacol!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tartuffe-necenzurat-cu-george-costin-castiga-12-invitatii-la-acest-spectacol/

Teatrul Metropolis din Bucureşti a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca această sărbătoare, teatrul îi va premia pe spectatorii săi cu invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Un articol de Corina Vladov|22 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie. Instituţia vă invită, sâmbătă, 23 noiembrie, la „Tartuffe sau Impostorul“.

Atenţie! Spectacolul este interzis tinerilor sub 18 ani!

Până acum, spectatorii Teatrului Metropolis au câştigat la concursurile organizate de Ziarul Metropolis bilete la spectacole precum „Fantoma, dragostea mea“, „Floarea de cactus“, „Tom şi Jerry“, „Sex“, „Love Stories“ sau „Spitalul comunal“.

Spectacolul la care puteţi câştiga invitaţii în acest weekend este „Tartuffe sau Impostorul“, după Moliere, montat de Victor Ioan Frunză, o comedie care se joacă de fiecare dată cu casa închisă la Teatrul Metropolis. Datorită cererii mari de bilete, spectacolul a fost programat de două ori în aceeaşi zi (sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00).

„Tot timpul m-am gândit că această comedie descrie o familie care îşi trăieşte din plin viaţa, în prosperitate. Cum ar fi să arătăm cum se destramă această familie?“, a declarat Victor Ioan Frunză, într-un interviu pentru Ziarul Metropolis.

În rolul lui Tartuffe joacă George Costin, care a luat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), anul acesta.

Tartuffe sau Impostorul

Scenă din spectacolul „Tartuffe sau Impostorul“ Foto: Adriana Grand

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 12 invitaţii duble la spectacolul „Tartuffe sau Impostorul“ de sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Cine a realizat decorul şi costumele pentru spectacolul Tartuffe sau Impostorul?“ (vă rugăm să specificaţi în răspunsul dumneavoastră la ce oră vreţi să câştigaţi invitaţiile – 6 invitaţii vor fi distribuite pentru ora 16.00 şi 6 invitaţii pentru ora 19.00).

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 10.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 23 noiembrie, în jurul orei 10.30.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Invitaţiile le veţi primi la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătorii celor 12 invitaţii sunt:

ora 16.00 – Iulia Maria Boiu, Georgeta Popovici, Stan Georgiana, Cucu Marius Dumitru, Ramona Nita şi Andreea Sirbu

ora 19.00 – Remus Valentin Popovici, Ecaterina Domnariu, Cristi Manolescu, Deea Popescu, Andreea Butucanu, Adina Teo

INFO

Teatrul Metropolis, Bucureşti (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, Bucureşti)

TARTUFFE sau IMPOSTORUL de J.B.P. Moliere

Direcţia de scenă: Victor Ioan Frunză

Dramaturgia: Victor Ioan Frunză, Adrian Nicolae

Distribuţia: Doamna Pernelle, mama lui Orgon – Adela Mărculescu
Orgon, soţul lui Elmire – Sorin Miron
Elmire, soţia lui Orgon – Nicoleta Hâncu
Damis, fiul lui Orgon – Adrian Nicolae

Marianne, fiica lui Orgon – Irina Bucescu
Valere, iubitul lui Marianne – Lucian Rus
Tartuffe, bogat ipocrit – George Costin

Laurent, valetul lui Tartuffe – Mădălin Bradea
Flipote, fata în casă – Elena Ghimpeţeanu

Foto din Tartuffe sau Impostorul – Adriana Grand

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.