Tartuffe sau Impostorul, la Teatrul Metropolis. Câştigă 3 invitaţii duble!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tartuffe-sau-impostorul-la-teatrul-metropolis-castiga-3-invitatii-duble/

Teatrul Metropolis din Bucureşti prezintă sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00, spectacolul „Tartuffe sau Impostorul“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză. Câştigaţi 3 invitaţii duble la reprezentaţia de la ora 16.00!

Un articol de Ziarul Metropolis|6 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti prezintă sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00, comedia „Tartuffe sau Impostorul“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză. Câştigaţi 3 invitaţii duble la reprezentaţia de la ora 16.00!

În rolul lui Tartuffe joacă George Costin, care a luat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), anul acesta. Din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Adela Mărculescu, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu.

Participă la concurs şi câştigă 3 invitaţii la „Tartuffe sau Impostorul!“

Până sâmbătă, 7 decembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei trei câştigători, aleşi prin tragere la sorţi sâmbătă, 7 decembrie, în jurul orei 10.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Tartuffe sau Impostorul“, programat la Teatrul Metropolis sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 16.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Teatrul Metropolis, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii celor trei invitaţii sunt: Sorin Lucescu, Irina-Andreea Ducu şi Iulia Ciobanu. Felicitări!

Rămâneţi cu Ziarul Metropolis, pentru a câştiga bilete la spectacolele de la Teatrul Metropolis, în luna decembrie!

Citiţi şi: Patru invitaţii duble pentru spectatori, la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan şi cu Marius Manole!

INFO

Teatrul Metropolis, Bucureşti (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, Bucureşti)

TARTUFFE sau IMPOSTORUL de J.B.P. Moliere

Direcţia de scenă: Victor Ioan Frunză

Dramaturgia: Victor Ioan Frunză, Adrian Nicolae

Distribuţia: Doamna Pernelle, mama lui Orgon – Adela Mărculescu
Orgon, soţul lui Elmire – Sorin Miron
Elmire, soţia lui Orgon – Nicoleta Hâncu
Damis, fiul lui Orgon – Adrian Nicolae

Marianne, fiica lui Orgon – Irina Bucescu
Valere, iubitul lui Marianne – Lucian Rus
Tartuffe, bogat ipocrit – George Costin

Laurent, valetul lui Tartuffe – Mădălin Bradea
Flipote, fata în casă – Elena Ghimpeţeanu

Preţ online: 24.84 lei
Preţ casa de bilete: 21.60 lei
Rezervările se pot face la numerele 021.210.51.80 şi 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00-19.00)

Foto din Tartuffe sau Impostorul – Adriana Grand

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.