Tata fara numar – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tata-fara-numar-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Tata fara numar”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|3 decembrie 2013

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Tata fara numar”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Este dator mafiei, prietena l-a părăsit, iar șeful l-ar concedia dacă nu i-ar fi tată. Și când credea că nu poate să îi meargă și mai rău, află că donațiile lui generoase de spermă de acum 20 de ani au dat roade. 533 de roade. Mai mult, 142 dintre odraslele de care n-a știut nimic îl dau acum în judecată!

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Tata fara numar!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până miercuri seara, 4 decembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Tata fara numar, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site joi, 5 decembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor joacă rolul principal în comedia Tata fara numar?

1. Tom Hardy

2. Ben Stiller

3. Vince Vaughn

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Tata fara numar

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: DIANA CRISTINA COSTEA, ADI LAZĂR și DAN CHIRAN. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.