Teatru, filme și concerte în acest weekend la Festivalul Vacanța de Vară cu Excelsior
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatru-filme-si-concerte-in-acest-weekend-la-festivalul-vacanta-de-vara-cu-excelsior/

În acest weekend, Teatrul Excelsior vă aşteaptă în Parcul Bazilescu, la Festivalul Vacanţa de Vară, unde a pregătit un program bogat, pe gustul întregii familii.

Un articol de Petre Ivan|20 Iulie 2017

Dacă doriți să petreceți Vacanța de vară cu EXCELSIOR, sunteți așteptați în Parcul Bazilescu din București, la fiecare sfârșit de săptămână, din 26 mai până pe 10 septembrie.

Astfel Teatrul Excelsior organizează o suită de evenimente până pe 10 septembrie 2017. În fiecare weekend, între orele 17:30 și 22:00, copiii, părinții, bunicii vor putea vedea spectacole de teatru și de dans, concerte, momente de magie, filme românești. Se vor desfășura și ateliere de joacă. Nu vor lipsi surprizele!

Cei care vor veni în parc vor trăi aventura de vară, pregătită de Teatrul Excelsior cu grijă pentru spectatorii de toate vârstele. Fiecare weekend, cât e vacanța de lungă, va deveni un tărâm al poveştilor modelat de bucuria şi entuziasmul copilăriei.

În zilele de vineri, începând cu ora 20:00, vor fi proiectate filme românești, ocazie pentru părinți și bunici de a revedea peliculele care le-au încântat copilăria, dar și o experiență inedită pentru cei mici de a se întâlni cu personaje ale cinematografului clasic.

Sâmbăta și duminica, în intervalul 17:30 – 22:30, sunt programate spectacole de teatru, numere de magie, dar și întâlniri cinematorgafice cu personajele preferate ale copiilor de ieri și de azi.

În acest weekend…

În acest weekend, Teatrul Excelsior vă așteaptă în Parcul Bazilescu, la Festivalul Vacanța de Vară, unde a pregătit un program bogat, pe gustul întregii familii. 

Vineri, 21 iulie, de la ora 21.30 puteți vedea alături de adolescenți, mult îndrăgitul film românesc „Liceenii”. 

Sâmbătă, de la ora 18:00, cei mici sunt invitați să îl cunoască pe Magicianul Paco și să se distreze urmărind numerele sale de magie. Urmează un concurs cu premii, concertul trupei BimBam și cel al formației Ro-mania și un spectacol de dans al trupei de balet Dancing Emotions. Seara se va încheia cu proiecția filmului românesc „Coana Chirița”.

Duminică, 23 iulie, de la ora 18:00, compania Gestual Art îi așteaptă pe copii la spectacolul de teatru „Țărăncuța cea isteață”, iar mai târziu copiii pot vedea spectacolul de teatru „Magazinul de jucării” al trupei Mezzetino. Seara va fi animată de concertul corului de copii Rogvaiv și de concertul OKE (Dorin Ochenatu) și se va încheia cu proiecția filmului românesc „BD intră în acțiune”.

Programul evenimentelor 26 mai – 4 iunie

Vineri, 26 mai

20:00 – 21:30

Pistruiatul, regia Francisc Munteanu – proiecție film

Sâmbătă, 27 mai

18:00 – 22:00

Bucle aurii – spectacol de teatru (Trupa Hodoronktronk)

Nicio scoală fără cor – concert

Concurs cu premii

Aventurile lui Habarnam și ale lui Știe Tot – spectacol de teatru (Trupa Istețilă)

Concert Anna Lesko

Amintiri din copilărie, regia Elisabeta Bostan – proiecție film

Prezintă Oliver Toderiță

Duminică, 28 mai

18:00 – 22:00

Cocoșelul neascultător – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Țărăncuța cea isteață – spectacol de teatru (Trupa Gestual Art)

Concert Emilia Mușală

Alo, aterizează străbunica, regia Nicolae Corjos – proiecție film

Prezintă Ion Bechet

Joi, 1 iunie

18:00 – 22:00

Departe de casă – spectacol de teatru muzical (Acting Dream Academy)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Degețica – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Concert Mihai Constantinescu

Dumbrava minunată, regia Gheorghe Naghi – proiecție film

Prezintă Annemary Ziegler

Vineri, 2 iunie

20:00 – 21:30

Roșcovanul, regia Francisc Munteanu – proiecție film

Sâmbătă, 3 iunie

18:00 – 22:00

Bunicuța Julieta – spectacol de ventrilocie (Crina Zvobodă)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Hansel și Gretel – spectacol de teatru (Trupa Basm)

Concert Fidas

Maria Mirabela, regia Ion Popescu-GOPO, Natalia Bodiul – proiecție film

Prezintă Magda Condurache

Duminică, 4 iunie

18:00 – 22:00

Magia Copilăriei – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Magicianul Paco – spectacol extraordinar de magie

Concert Emilia Mușală

Bădăranii, regia Gheorghe Naghi, Sică Alexandrescu – proiecție film

Prezintă Veronica Popescu

Foto: Festivalul Vacanța – facebook

17
/01
/19

TURISM CULTURAL. Iordania e cu mult mai mult decât deșertul Wadi Rum și Petra, minunea din deșert, binecunoscute de altfel călătorilor români. Vă propunem altceva.

16
/01
/19

Romanul autobiografic „Promisiunea zorilor” de Romain Gary (traducere din franceză și note de Daniel Nicolescu) a fost publicat la editura Humanitas Fiction, în anul 2018.

16
/01
/19

Editura Litera anunță peste 700 lansări editoriale noi în 2019 și vă propune să notați în agendă cărțile-eveniment peste care nu trebuie să treceți fără a le fi citit anul acesta.

16
/01
/19

Seară specială la Teatrelli, cu intrare liberă: Constantin Bălăceanu-Stolnici și Adrian Majuru invită publicul la o dezbatere care marchează împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.

15
/01
/19

Incluse în proiectul Viitorului Memoriei, o platformă dedicată memoriei Holocaustului în România, filmele documentare realizate, fără patos, de Olga Ștefan înregistrează mărturiile prețioase ale mai multor supraviețuitori ai persecuțiilor împotriva evreilor. O formă de amintire necesară și inevitabil fragmentată.

15
/01
/19

După cum veți afla de pe această pagină, sunt un băiețel de doi ani, diagnosticat după Crăciun cu neuroblastom* (cancer – cu metastaze multiple). Știu că asta sună un pic înfricoșător, dar câtă vreme există speranțe, rămân încrezător. Iată, am reușit și o rimă, mi se mai întâmplă...

15
/01
/19

Opera Națională București prezintă joi, 17 ianuarie, începând cu ora 18:30 spectacolul „Faust” de Charles Gounod. Regia poartă semnătura lui Alexandru Tocilescu, scenografia a fost creată de Cătălin Ionescu Arbore, coregrafia de către Alexa Mezincescu, iar mișcarea scenic de către Roxana Colceag. Maestru de cor Daniel Jinga. La pupitrul dirijoral se va afla Tiberiu Soare.

14
/01
/19

Spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp”, în regia lui Toma Dănilă, după un text de Samuel Beckett, se joacă la Unteatru. În spectacol apare un singur actor: Constantin Cojocaru.

14
/01
/19

„Anul Cărții” se deschide cu o conferință națională dedicată profesioniștilor în comunicare din editurile românești. Programată pe data de joi, 17 ianuarie 2019, începând cu ora 10.00, la Salonul de Carte „Luceafărul” (Bulevardul Unirii nr. 10), conferința își propune să îi reunească pe specialiștii în comunicare din editurile autohtone.

Page 1 of 76912345...102030...Last »