Teatrul „Andrei Mureșanu” vă invită la spectacol
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-andrei-muresanu-va-invita-la-spectacol/

La cererea spectatorilor, Teatrul „Andrei Mureşanu” va difuza online spectacole din repertoriu, la ore fixe, după un program bine stabilit.

Un articol de Liliana Matei|29 martie 2020

„Vom continua să rămânem alături de toți cei care caută mijloace de a petrece timpul acesta în mod cât mai plăcut, indiferent cât se va prelungi perioada de izolare. Așadar, mai jos, vă prezentăm programul săptămânii 30 martie – 05 aprilie 2020, pe care l-am pregătit pentru voi toți”, se arată într-un comunicat de presă.

Luni, 30 martie:

Ora 11:00 – „Commedia dell Arte”, un spectacol realizat de actrița Fatma Mohamed

Ora 19:00 – „Despre oameni și cartofi”, regia Radu Afrim

 

Marți, 31 martie:

Ora 11:00 – „Casa din palme”, spectacol de poezie realizat de Camelia Paraschiv Katai

Ora 19:00 – „Fereastra secretă”, regizoarea Iris Spiridon

 

Miercuri, 01 aprilie:

Ora 11:00 – „Mateiaș gâscarul”, regia Mirela Bucur

Ora 19:00 – „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, regia Eugen Gyemant

 

Joi, 02 aprilie:

Ora 11:00 – „Mâinile cuvintelor”, spectacol de poezie realizat de Camelia Paraschiv Katai

Ora 19:00 – „Orb de mină”, Catinca Drăgănescu

 

Vineri, 03 aprilie:

Ora 11:00 – „Leul Ra”, un musical de Marius Popa și Cezar Ghioca

Ora 19:00  – „Jurnal de România”, regia Carmen Lidia Vidu

 

Sâmbătă, 04 aprilie:

Ora 11:00 –  „Frumoasa din Pădurea adormită”, regia Ivácson László și Fazakas Misi

Ora 19:00 – „Romacen. Vremea Vrăjitoarei”, regia Tina Turnheim

 

Duminică, 05 aprilie:

Ora 11:00 – „Doi galbeni”, regia Mirela Bucur

Ora 19:00 – „Faust Family”, regia Botond Nagy

06
/06
/20

Tinerilor artişti lirici care-şi dedică viaţa Artei Sacre a Cântului, tuturor brăilenilor, ca şi publicului de pretutindeni, care împreună cu noi trăieşte de un sfert de secol bucuria imensă a marii muzici, cinstind memoria legendarei soprane Hariclea Darclée, sutelor de mii de telespectatori care îndrăgesc emisiunile consacrate Festivalului, Concursului Internaţional de Canto şi Cursurilor mele de Măiestrie Artistică le trimit acest mesaj de iubire în speranţa că ne vom reîntâlni cât mai curând.

06
/06
/20

După această perioadă în care toată activitatea artistică a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova s-a desfășurat în locul de joacă online #teatruncasACASAteatru, a venit și momentul în care actorii și echipa Naționalului își reiau activitatea și pun primii pași pe scenă, respectând toate măsurile de siguranță impuse de actualele condiții de funcționare a instituțiilor de spectacol.

06
/06
/20

Deschiderea teatrelor din România spre publicul lor este deja posibilă de câteva zile. Aflat printre primii care şi-au asumat curajul propunerii unor evenimente în aer liber, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, îşi invită publicul deja în acest week-end în parcul din faţa teatrului, pentru a participa la două concerte, dând semnalul reînsuflețirii vieții culturale constănțene, după o perioadă dificilă și neobișnuită în care lumea a încetat să mai funcționeze după regulile obișnuite.

03
/06
/20

Muzeul Naţional Cotroceni vine în întâmpinarea publicului pasionat de artă şi istorie, reluând din data de 2 iunie 2020 şi activitatea expoziţională. Un proiect cultural valoros, expoziția „Casa Regală a României, păstrătoare și promotoare a tradițiilor românești”, este inclus de astăzi în circuitul de vizitare al muzeului.

03
/06
/20

Joi, 4 iunie 2020, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de Cristian Măcelaru, va avea în program lucrările „Amurg de toamnă” de Alfred Alessandrescu, „Poemul iubirii şi al mării” de Ernest Chausson și „Simfonia nr. 2”, în mi minor, op. 27 de Serghei Rahmaninov. Solistă este mezzosoprana Aura Twarowska.

Page 1 of 88912345...102030...Last »