Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ de Igor Bauersima
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-apropo-prezinta-spectacolul-norway-today-de-igor-bauersima/

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“, în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Un articol de Andrada Văsii|19 aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Având la bază o piesă scrisă de către Igor Bauersima, producţia a fost regizată de către Marius Gîlea şi îi are drept protagonişti pe Raluca Ghervan şi Alexandru Zob.

O poveste despre viață, înțelegere, comunicare, o poveste plină de umor şi sensibilitate care beneficiază de o scenografie semnată de Vladimir Turturică.

Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor? Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală? Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare?

Doi tineri îşi dau întâlnire pe net ca să… zboare!

Info :

Durata: o oră și 20 de minute

Prețul biletului: 20 de lei

Studenţii pot intra 2 pe 1 bilet, în limita locurilor disponibile (şi cu carnetul vizat la zi)

Rezervări: 0747 065 250 si la contact@teatrul.ro

Foto credit: Teatrul Apropo

05
/08
/20

CRONICĂ DE FILM Proiectat în premieră la TIFF, „Casa cu păpuşi” (2020), documentarul de debut ca regizor al directorului de imagine Tudor Platon, este portretul tandru al unor femei în vârstă, dar pline de viaţă, care îşi deschid sufletul în faţa aparatului de filmat al tânărului cineast.

05
/08
/20

Pe 5 august 2019, murea prozatoarea americană Toni Morrison, prima scriitoare de culoare care obținea, în 1993, Premiul Nobel pentru Literatură. Cartea pe care v-o propunem astăzi este „Cântecul lui Solomon” (Editura Art, colecția „Cărți cult”, 2019), roman publicat în original în 1977.

05
/08
/20

Între 31 iulie și 2 august, NO.MAD Talks a organizat în satul Ciocanu din județul Argeș primul eveniment offline de după ieșirea din starea de urgență – NO.MAD Outdoor Camp, o tabără de trei zile dedicată atât freelancerilor, cât și antreprenorilor, soloprenorilor și, în general, celor care își doresc să fie creativi și eficienți.

05
/08
/20

A XV-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS se desfășoară între 5 și 9 august, în Alexandria și în alte 8 orașe din țară – București, Baia Mare, Botoșani, Buzău, Câmpina, Roman, Sibiu și Timișoara.

03
/08
/20

Parte a secţiunii pe care Festivalul Internaţional de Film Transilvania i-o dedică lui Federico Fellini la 100 de ani de la naştere, expoziţia de fotografie „Lights on! Fellini’s 8 ½”, disponibilă pe parcursul TIFF la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, surprinde momente din timpul realizării marelui film din 1963.

03
/08
/20

Ajuns deja la a treia ediție, festivalul Cinemascop își așteaptă vizitatorii până pe 5 august, în Grădina de vară din Eforie Sud. Aceasta a fost redeschisă în 2018, după o perioadă de 14 ani de abandon, iar localnicii și turiștii au avut ocazia să participe la proiecții de filme europene și alte activități culturale și educative în timpul primelor două ediții.

03
/08
/20

Ca și în alți ani, în luna august Grădina BIS Teatru va găzdui o stagiune de vară ce va oferi 15 reprezentații ale spectacolelor din repertoriul BIS, patru dintre acestea fiind plăsmuite în perioada de izolare și post-izolare.

Pagina 1 din 90512345...102030...Ultima »