Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ de Igor Bauersima
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-apropo-prezinta-spectacolul-norway-today-de-igor-bauersima/

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“, în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Un articol de Andrada Văsii|19 Aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Având la bază o piesă scrisă de către Igor Bauersima, producţia a fost regizată de către Marius Gîlea şi îi are drept protagonişti pe Raluca Ghervan şi Alexandru Zob.

O poveste despre viață, înțelegere, comunicare, o poveste plină de umor şi sensibilitate care beneficiază de o scenografie semnată de Vladimir Turturică.

Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor? Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală? Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare?

Doi tineri îşi dau întâlnire pe net ca să… zboare!

Info :

Durata: o oră și 20 de minute

Prețul biletului: 20 de lei

Studenţii pot intra 2 pe 1 bilet, în limita locurilor disponibile (şi cu carnetul vizat la zi)

Rezervări: 0747 065 250 si la contact@teatrul.ro

Foto credit: Teatrul Apropo

19
/10
/17

„The Square”, în regia lui Ruben Östlund, e un film ca un tur de rollercoaster pe pastile, iar la avanpremiera de la Les Films de Cannes à Bucarest s-a râs zgomotos și prelung într-o sală arhiplină.

19
/10
/17

Premiul pentru pseudoştiinţă din acest an i-a fost acordat anul acesta celebrei actrițe Gwyneth Paltrow, pentru site-ul său Goop, care promovează tratamentele homeopatice sub forma unor forme de tratament ştiinţifice. The Skeptic Magazine oferă anual premiul Rusty Razor Award / Lama Ruginită persoanelor care prezintă un tip de pseudoştiinţă exagerat.

19
/10
/17

Cea mai premiată comedie a momentului la Londra și New York – „Cum să distrugi o piesă” – va avea premiera la București pe 3 și 4 noiembrie la Grand Cinema & More. „Cum să distrugi o piesă” este comedia-revelație a acestui an în teatrul internațional.

19
/10
/17

Liminal, primul festival de artă, știință și tehnologie din București, va avea loc în perioada 31 octombrie - 5 noiembrie. Festivalul propune publicului o expoziție de artă trans-media, o serie de discuții teoretice și un hackathon în cadrul căruia participanții vor dezvolta sisteme și dispozitive de teraformare pentru a coloniza alte planete.

19
/10
/17

Actrița Olga Tudorache, angajată a Teatrului Mic până în anul 1978, a plecat dintre noi în în cursul nopții de marți spre miercuri (17 spre 18 octombrie), în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din București - anunță un comunicat al Teatrului Mic din București, care oferă și detaliile funeraliilor actriței Olga Tudorache:

18
/10
/17

Personalități din lumea culturală românească au transmis mesaje emoționante la moartea actriței Olga Tudorache,. "Doamna Olga, ... Vă iubesc. Mulțumesc. Dumnezeu să vă țină sufletul în palma Lui!", a scris Oana Pellea pe pagina sa de facebook. "În semn de omagiu, Sala Mare a Teatrului Metropolis se va numi Sala Olga Tudorache”, a anunțat, la rândul său, directorul acestei instituții, George Ivașcu.

18
/10
/17

Doamna teatrului românesc, Olga Tudorache, s-a stins din viață, noaptea trecută, la vârsta de 88 de ani. Marea actriţă fusese internată în spital în ultimele zile, iar starea sănătăţii sale s-a înrăutăţit considerabil săptămâna trecută.

17
/10
/17

Marele câștigător al Trofeului Transilvania cu „Stockholm”, Rodrigo Sorogoyen, revine cu un thriller pe muchie de cuțit despre doi polițiști ale căror acțiuni devin la fel de suspecte precum cele ale criminalului în serie pe care îl urmăresc. „Dumnezeu să ne ierte”, filmul care a închis ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania, va ajunge în cinematografele din România din 27 octombrie.

16
/10
/17

M-am întors de la Iași, de la cel mai mare festival de literatură și traducere din partea noastră de Europă, cu un voluminos bagaj de amintiri și cu un la fel de voluminos bagaj de cărți. O săptămână mai târziu, amintirile se împletesc în mintea mea cu fragmentele literare. Las aici un scurt colaj.

Page 1 of 65712345...102030...Last »