Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ de Igor Bauersima
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-apropo-prezinta-spectacolul-norway-today-de-igor-bauersima/

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“, în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Un articol de Andrada Văsii|19 aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 20.00, Teatrul Apropo prezintă spectacolul „Norway.today“ în traducerea lui Victor Scoradeţ.

Având la bază o piesă scrisă de către Igor Bauersima, producţia a fost regizată de către Marius Gîlea şi îi are drept protagonişti pe Raluca Ghervan şi Alexandru Zob.

O poveste despre viață, înțelegere, comunicare, o poveste plină de umor şi sensibilitate care beneficiază de o scenografie semnată de Vladimir Turturică.

Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor? Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală? Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare?

Doi tineri îşi dau întâlnire pe net ca să… zboare!

Info :

Durata: o oră și 20 de minute

Prețul biletului: 20 de lei

Studenţii pot intra 2 pe 1 bilet, în limita locurilor disponibile (şi cu carnetul vizat la zi)

Rezervări: 0747 065 250 si la contact@teatrul.ro

Foto credit: Teatrul Apropo

27
/02
/20

Fragmente esențiale dintr-o carte-monument „Balcanii. De la sfârșitul Bizanțului până azi”, de Mark Mazower (profesor de istorie la Columbia University).

27
/02
/20

Filmul „Ivana cea Groaznică”, producție România-Serbia, regizată de Ivana Mladenović, a fost inclus în selecțiile a alte trei prestigioase festivaluri care vor avea loc în perioada următoare. Lungmetrajul semnat de Ivana Mladenović va fi lansat în cinematografele de la noi pe 13 martie 2020.

26
/02
/20

Duminică, 23 februarie a avut loc ultima sesiune de ateliere din cadrul proiectului Școala de bine. Proiectul a oferit elevilor din București și din țară zece sesiuni de ateliere creative, fiecare sesiune fiind formată din trei ateliere: teatru, dans și comunicare creativă. Scopul proiectului Școala de bine este promovarea educației culturale în școli și licee atât în zone rurale, cât și în București.

25
/02
/20

Ernesto Sábato (1911-2011) a fost unul dintre cei mai importanți scriitori argentinieni din secolul XX, dacă nu cel mai important. Alături de Borges și Cortázar, Sábato a dat o viață nouă literaturii sud-americane.

Page 1 of 86112345...102030...Last »