Teatrul Independenților Profesioniști, visul îndeplinit al lui Alexandru Nagy
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-independentilor-profesionisti-visul-indeplinit-al-lui-alexandru-nagy/

Teatrul Independenţilor Profesionişti este proiectul fondat de regizorul şi actorul Alexandru Nagy din anul 2010, care aduce pe scena teatrelor independente din Bucureşti textele lui Matei Vişniec şi Ștefan Caraman.

Un articol de Judy Florescu|21 octombrie 2014

Dacă în luna martie a acestui an, Alexandru Nagy a făcut primul spectacol de teatru pe Aeroportul Henry Coandă din București, tânărul actor și regizor ne pregătește o serie de spectacole în centrul Bucureștiului.

Spectacolul „Ne vom revedea în anul care a trecutse va juca pe  21 octombrie la ora  19:00 în Teatrul LA SCENA, Calea Călărașilor nr 55. Piesa a fost scrisă de Ștefan Caraman, iar distribuția spectacolului este formată din actorii Gelu Nițu, Cătălina Mustață, Mihai Smarandache și Meda Victor. Regia este semată de Alexandru Nagy. Scenografia este realizată de Ioana Pașca.Sound design-ul este creat de Danni Ionescu. Spectacolul este o producție Teatrul de Sufragerie. 

Spectacolul „Cabaretul Cuvintelor” va avea două reprezentații la finalul lunii, 29 octombrie și 30 octombrie, ora 19:30 la Teatrul Mignon, Bd. Hristo Botev nr 1. Piesa Cabaretul CuvintelorExerciții de muzicalitate pură pentru actorii debutanți a fost scrisă de Matei Vișniec. Distribuția spectacolului este formată din actorii Aida Avieriței, (CEA MAI BUNA ACTRITA LA GALA HOP 2013), OCTAVIAN COSTIN (PREMIUL AMZA PELLEA LA GALA HOP 2013),  IONUȚ NICULAE și Ștefan Pavel. Regia spectacolului a fost semnată de Alexandru Nagy, iar scenografia a fost realizată de Ioana Pașca.
„La ce bun să mai povestești povești, când fiecare cuvânt este o poveste, dacă fiecare cuvânt este o poveste și fiecare întâlnire dintre două cuvinte este o poveste nouă, înseamnă că atunci când se întâlnesc două cuvinte, se întâlnesc trei povești. Da, trei povești se întâlnesc de fiecare dată când se întâlnesc două cuvinte. Trei povești frumoase, nespuse, NOI, se întâlnesc și se povestesc între ele când se întâlnesc două cuvinte.”( Matei Vișniec)

cabaretul cuvintelor1

Spectacolul „Buzunarul cu pâine” va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, ora 20:00 la Teatrul de sufragerie, str. Prof. Grigore Cobălcescu nr 51. Distribuția spectacolului este formată din actorii: Alexandru Nagy și Ștefan Pavel. Regia spectacolului este semnată de Alex Bogdan. Spectacolul „Buzunarul cu pâine”, producție a Teatrului Independenților Profesioniști, a fost distins cu  Premiul Juriului „Sică Alexandrescu” la Gala Hop 2012.

Foto: Teatrul Independenților Profesioniști

08
/05
/19

INTERVIU Pe Alex Călin, îl vedeți pe scenele teatrelor Național, Bulandra, Excelsior, Nottara, dar și în spații independente ca Replika, Macaz sau Linotip, iar din 10 mai îl regăsiți pe marile ecrane, în rolul principal din filmul „Cap și pajură”, în regia lui Nae Constantin Tănase.

23
/04
/19

INTERVIU O întâlnire cu actrița Ana-Maria Ivan, pe care o regăsim în distribuția așteptatului musical „We Will Rock You”, semnat de Răzvan Mazilu, care a avut de curând premiera la Sala Palatului. „Musicalul mă face să mă simt împlinită cu adevărat și mă provoacă să îmi doresc mai mult de la mine”, spune Ana-Maria.

Page 1 of 1012345...10...Last »