Teatrul Masca împodobeşte bradul împreună cu Ceata lu’ Vurtejanu
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-masca-impodobeste-bradul-impreuna-cu-ceata-lu-vurtejanu/

Teatrul Masca vă invită vineri, 6 decembrie, începând cu ora 16.00, în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72, la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun.

Un articol de Andrada Văsii|4 decembrie 2013

Teatrul Masca vă invită vineri, 6 decembrie, începând cu ora 16.00, în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72, la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun.

Invitaţii speciali de anul acesta sunt Victor Vurtejanu şi ceata lui de colindători – instrumentişti, teologi, profesori şi actori care împreună cu actorii de la Teatrul Masca vor interpreta colinde şi vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite.

„Vă aşteptăm alături de noi să regăsim esenţa Crăciunului într-o atmosferă magică, plină de farmec, emoţie şi poveste. Spiriduşii, renii şi chiar Moş Crăciun vă îndeamnă să redescoperiţi copilul din voi şi să păşiţi într-un tărâm feeric, al frumuseţii şi al visului“, spune Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Teatrul Masca

Actori de la Teatrul Masca

Evenimentul este unul cu tradiţie în cartierul Militari.  Copii, părinţi, bunici, invitaţi şi actori ai teatrului împodobesc bradul, cântă colinde, beau ceai şi primesc covrigi.

Intrarea la eveniment este liberă.

Foto credit: Teatrul Masca

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu