Teatrul Metropolis – 6 ani de existenţă. 6 invitaţii duble pentru spectatori!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-6-ani-de-existenta-6-invitatii-duble-pentru-spectatori/

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Un articol de Ziarul Metropolis|6 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Primul spectacol la care vă invităm este „Fantoma, dragostea mea!“, o comedie de Noel Coward, montată de Şerban Puiu, cu Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc. Spectacolul se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 15.00 şi de la ora 19.00, dar invitaţiile pe care vi le oferim la concurs sunt valabile pentru reprezentaţia de la ora 19.00.

teatrul metropolis

Imagine din spectacolul „Fantoma, dragostea mea!“, de la Teatrul Metropolis

Piesa este axată pe povestea romancierului Charles Condomine, care este urmărit de fantoma primei sale soţii, Elvira, după ce este supus unei şedinte de spiritism. Fantoma Elvirei încearcă din toate puterile să facă în aşa fel încât să distrugă căsnicia scriitorului cu cea de-a doua soţie, Ruth.

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Fantoma, dragostea mea!“ de duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Ce spectacol se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până vineri, 8 noiembrie, la ora 17.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 8 noiembrie, în jurul orei 17.30.

Invitaţiile vor fi ridicate de la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătorii sunt: Iliescu Irina, Anusca Maria, Anca Prisacariu, Delia Bratu, George Silviu, Andreas Nichilciuc. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89)

Fantoma, dragostea mea!

de Noel Coward

Regia: Şerban Puiu

Cu: Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc.

Preţ online: 24.84 lei
Preţ casa de bilete: 21.60 lei
Rezervările se pot face la numerele 021.210.51.80 şi 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00-19.00)

Foto credit: Teatrul Metropolis / Maria Ştefănescu

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]