Teatrul Metropolis – 6 ani! 6 invitaţii la „Tom si Jerry“, cu Florin Piersic Jr.
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-6-ani-de-existenta-6-invitatii-la-tom-si-jerry-cu-florin-piersic-jr/

În curând vă vom oferi câte şase invitaţii la spectacolele Teatrului Metropolis: „Tom si Jerry“ (16 noiembrie), „Spitalul comunal“ (20 noiembrie), „Floarea de cactus“ (21 noiembrie), „Love Stories“ (22 noiembrie) şi „Tartuffe sau Impostorul“ (23 noiembrie).

Un articol de Ziarul Metropolis|13 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie. Instituţia vă invită, sâmbătă, la „Tom si Jerry“.

Săptămâna aceasta, spectatorii au câştigat 12 invitaţii duble la producţiile Teatrului Metropolis, „Fantoma, dragostea mea!“ şi „Sex“. În săptămânile viitoare vă vom oferi invitaţii la spectacole precum „Tom si Jerry“ (16 noiembrie), „Spitalul comunal“ (20 noiembrie), „Floarea de cactus“ (21 noiembrie), „Love Stories“ (22 noiembrie) şi „Tartuffe sau Impostorul“ (23 noiembrie, la două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00).

Primul spectacol la care puteţi câştiga cele şase invitaţii duble este Tom si Jerry, cu Paul Ipate şi Florin Piersic Jr., programat sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00.

„Un actor/regizor mi-a spus cândva: «când o să te întrebe cineva dacă ai ucis vreodată, să zici că da. Pe scenă. Nu o să te creadă, dar tu ştii cel mai bine ce ai simţit. Tu ştii ce a fost în mintea ta când ţi-ai imaginat crima. Aici, pe scenă, putem să fim oricine şi să facem orice»“, spunea Paul Ipate, despre rolul său de asasin plătit din „Tom si Jerry“, un spectacol cu crime, violenţă şi mult umor negru.

Cât de grea este viața unui om care omoară oameni? Sau cât de ușoară? Pot doi criminali să lege o prietenie? Dacă da, până unde? Dacă nu, de ce? Regizorul Florin Piersic  Jr. a încercat să ofere un răspuns pentru toate întrebările.

Citiţi aici jurnalul lui Paul Ipate, de la repetiţiile cu Tom si Jerry

Tom si Jerry

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Tom si Jerry“ de sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Unde se găseşte, pe site, fotografia cu Turul Virtual al Teatrului Metropolis din Bucureşti?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până vineri, 15 noiembrie, la ora 15.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 15 noiembrie, în jurul orei 16.00.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul.

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Gabriel Porumb, Andreia Cătălina Vlad, Marina Ardelean, Cătălina Buica, Maria Magdalena Mady şi Cezara Cărăuş. Felicitări!

Invitaţiile le veţi primi la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00.

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti)

TOM si JERRY de Rick CLEVELAND
Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 19.00
Cu: Florin PIERSIC jr., Paul IPATE, Laurenţiu BĂNESCU

Traducerea şi regia – Florin PIERSIC jr.
Scenografia şi afişul – Tudor PRODAN
Spectacol recomandat persoanelor peste 16 ani !

Preţ online: 24.84 Lei
Preţ casa de bilete: 21.60 Lei
2h 15min

Rezervările se pot face la numerele: 021 210 51 08 sau 0728 138 265
(în intervalul orar 10.00 – 19.00)

Foto cu din spectacolul Tom si Jerry – Maria Ştefănescu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.