Teatrul Metropolis, un teatru de poveste. Invitaţii pentru spectatori, la „Lecţia de violoncel“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-un-teatru-de-poveste-invitatii-pentru-spectatori-la-lectia-de-violoncel/

Teatrul Metropolis îi invită pe spectatorii fideli să trimită povestiri legate de experienţele lor culturale din sala de la Metropolis. Cele mai frumoase poveşti vor fi premiate cu invitaţii duble la „Lecţia de violoncel“, cel mai nou spectacol al lui Radu Beligan!

Un articol de Ziarul Metropolis|4 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie 6 ani de existenţă. Pe 27 martie 2013, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, instituţia a lansat Ziarul Metropolis, un cotidian cultural în care puteţi citi cele mai noi informaţii din toate zonele culturale. Pentru că aţi fost alături de noi şi pentru că aţi sprijinit aceste două proiecte, v-am oferit pe parcursul lunii noiembrie invitaţii la spectacolele din repertoriul Teatrului Metropolis, alături de mulţumirile noastre. În luna decembrie, încercăm să ţinem la fel de aproape publicul nostru, invitându-i pe spectatori să ne împărtăşească amintirile lor, legate de spectacolele Teatrului Metropolis.

Vă invităm să ne trimiteţi pe adresa contact@ziarulmetropolis.ro scurte povestiri în care să vă amintiţi experienţele culturale de la Teatrul Metropolis – să scrieţi despre spectacole pe care le-aţi văzut şi care v-au impresionat, să scrieţi despre actorii pe care i-aţi admirat pe scenă şi despre impactul acestor evenimente în viaţa dumneavoastră.

Cele mai frumoase povestiri vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor fi premiate cu invitaţii la cel mai nou spectacol al teatrului, „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan şi cu Marius Manole.

Vă oferim, pentru început, două invitaţii duble la reprezentaţia din 9 decembrie, de la ora 19.00 şi două invitaţii duble la reprezentaţia din 10 decembrie, de la ora 19.00.

Teatrul Metropolis Lectia de violoncel

Scenă de la repetiţii – Radu Beligan, Rodica Ionescu, Lamia Beligan şi Marius Manole, în „Lecţia de violoncel“, la Teatrul Metropolis

„Lecţia de violoncel“, după o piesă de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, înseamnă întoarcerea lui Radu Beligan într-un nou rol, după ce acum 9 ani a avut premiera cu „Egoistul“, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Alături de Radu Beligan urcă pe scenă Marius Manole, Lamia Beligan, Rodica Ionescu şi Tania Popa.

Radu Beligan va fi sărbătorit pe 14 decembrie, chiar pe scena Teatrului Metropolis. Maestrul va juca în „Lecţia de violoncel“, la 95 de ani!

Citiţi şi: FOTOGALERIE Lectia de violoncel. Radu Beligan, sărbătorit la Teatrul Metropolis, la 95 de ani!

Aşteptăm povestirile dumneavoastră pe adresa contact@ziarulmetropolis.ro. Vă rugăm să vă adăugaţi, la finalul povestirii, numele, vârsta şi ocupaţia.

Vom anunţa care sunt povestirile câştigătoare pe 8 decembrie, la ora 15.00 (pentru invitaţiile din 9 decembrie) şi pe 9 decembrie, la ora 15.00 (pentru invitaţiile din 10 decembrie).

Foto din „Lecţia de violoncel“ de la Teatrul MetropolisPetrică Tănase pentru Ziarul Metropolis

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]