Teatrul Metropolis vă oferă 3 invitaţii duble la „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria!“
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-va-ofera-3-invitatii-duble-la-tarul-ivan-isi-schimba-meseria/

Teatrul Metropolis din Bucureşti prezintă vineri, 6 decembrie, de la ora 19.00, o comedie spumoasă, regizată de Gelu Colceag, după o piesă de Mihail Bulgakov – „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“ . Câştigaţi 3 invitaţii duble!

Un articol de Ziarul Metropolis|5 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti prezintă vineri, 6 decembrie, de la ora 19.00, o comedie spumoasă, regizată de Gelu Colceag, după o piesă de Mihail Bulgakov – „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“ . Câştigaţi 3 invitaţii duble!

Într-un apartament din Moscova se petrec o serie de întâmplări fantastice, în centrul cărora se află un inginer inventator. Cum ajunge Tarul Ivan să locuiască în Moscova anului 1935 sau, şi mai mult, în ce măsură reuşeşte administratorul imobilului unde locuieşte inventatorul, să joace rolul lui Ivan cel Groaznic în Moscova anului 1565?

Este o comedie de situaţie, spumoasă, unde scenele se îmbină într-o serie de urmăriri şi încurcături spectaculoase.

Participă la concurs şi câştigă 3 invitaţii duble la spectacolul de la Teatrul Metropolis!

Până vineri, 6 decembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Cei trei câştigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 6 decembrie, în jurul orei 10.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Ţarul Ivan îşi schimbă meseria“, programat la Teatrul Metropolis vineri, 6 decembrie, de la ora 19.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Teatrul Metropolis, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Rămâneţi cu Ziarul Metropolis! Mâine vom organiza un nou concurs, cu 3 invitaţii duble la spectacolul „Tartuffe sau Impostorul“, de sâmbătă, 7 decembrie.

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarele celor 3 invitaţii duble sunt: Emilia Ene, Oana-Maria Popescu şi Adriana Filip. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89)

Ţarul Ivan îşi schimbă meseria

Regia artistică: Gelu Colceag

Cu: Mircea Rusu/Doru Ana, Radu Gabriel/Vlad Corbeanu, Marius Galea, Mariana Danescu, Diana Cavaliotti

Preţ online: 24.84 lei

Preţ casa de bilete: 21.60 lei

Rezervările se pot face la numerele 021.210.51.80 şi 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00-19.00)

Foto: Teatrul Metropolis

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.