Teatrul Mic prezintă Stagiunea estivală 2020
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-mic-prezinta-stagiunea-estivala-2020/

Teatrul Mic anunţă programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfăşura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînţeles, respectând măsurile şi regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Un articol de Petre Ivan|11 august 2020

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00. O nouă reprezentație a spectacolului va mai avea loc în data de 22 august 2020, ora 20:00, pe o scenă special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00. 

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu. De asemenea, spectacolul va mai avea programată o reprezentație și în data de 12 septembrie, ora 20:00, pe scena din Parcul Cișmigiu.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 vor putea fi achiziționate în pachete de câte 1 – 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Revistã “Constantin TãnaseBucurești, casa de bilete a Teatrului de Vară (în intervalul orar 17:00 – 20:00, doar în ziua spectacolului), sau începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic.

Mai multe detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.

Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

24
/09
/21

Festivalul KINOdiseea aduce pe marele ecran filme despre protejarea mediului, relațiile dintre copii și părinți, curaj și empatie, la Cinema Gloria și Cinema Eforie.

24
/09
/21

Art Safari 2021. A opta ediție. Pavilonul Contemporan. 120 de artiști, 50 de lucrări reunite în cadrul expoziției „Supereroi/Antieroi”, curatoriată de Raluca Ilaria Demetrescu.  

23
/09
/21

Când s-a stins cel mai mare scriitor rus, cenzura lucra de zor, „dar sentimentele poporului rus nu puteau fi înăbușite”, notează americanul Jay Parini în ultimele pagini din cunoscutul roman „Ultima gară”.

23
/09
/21

Cunoscutul actor Vlad Ivanov, în calitate de povestitor; premiera românească a operei „Strigoii” de George Enescu, sub bagheta apreciatului dirijor Gabriel Bebeșelea; Orchestra Academiei Naționale Santa Cecilia din Roma, condusă de faimosul dirijor Daniele Gatti și cu pianistul Jean Yves Tibaudet ca solist sunt câteva din principalele oferte ale zilei la Festivalul Internațional George Enescu.

23
/09
/21

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de i-uri dublate, de forme incorecte ale cuvintelor, de expresii greşite?

22
/09
/21

Teatrul EXCELSIOR prezintă, vineri, 24 septembrie, ora 19:00, premiera spectacolului Cenușăreasa – o adaptare muzicală a basmului omonim, semnată Eduard Petru Jighirgiu, cu participarea coregrafului Edi Stancu. Veți descoperi o versiune surprinzătoare a Cenușăresei, care explorează ludic fiecare personaj și detaliu al poveștii în crearea unui spectacol care va bucura întreaga familie.