Teatrul Stela Popescu, în Parcul Edenland, cu Dl. Goe şi ai lui
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-stela-popescu-in-parcul-edenland-cu-dl-goe-si-ai-lui/

În Parcul Edenland vă puteţi întâlni sâmbătă, 26 august 2017, de la ora 12.30, cu o nouă atracţie : musicalul Dl. Goe şi ai lui, o producţie prezentată de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului Muzical „Stela Popescu”.

Un articol de Petre Ivan|24 august 2017

Dl. Goe şi ai lui este un spectacol în care cap de afiş este chiar Stela Popescu, în rolul Mam Mare, iar din distribuţie mai fac parte Domnul Goe: Raluca Straia, Mamițica: Andreea Blidariu, Tanti Mița: Ramona Olteanu, Conductorul : Silviu Mihăilă, Autorul : Ștefan Popov, Copilul bâlbâit : Ștefan Fieraru, Alți călători : Adrian Dima, Florian Bala, alături de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul și regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Ștefan Soare.

Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie și palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor. Goe, Mamiţa, Mam Mare, călătorii ciudaţi – toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!

Este prima data cînd Teatrul “Stela Popescu” apare într-un astfel de cadru, Edenland Park fiind cunoscut ca o destinaţie ideală pentru aventura în aer liber, relaxare şi distracţie în familie sau cu prietenii.

Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park oferă o varietate largă de activităţi în aer liber, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii de toate vârstele, iar acum găzduieşte şi atractivul spectacol al Teatrului “Stela Popescu”.

Aflat la doar 20 de minute distanţă de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, Baloteşti, Edenland Park a creat programe de activităţi pentru toate gusturile, cărora li se adaugă acum şi spectacolul Teatrului “Stela Popescu”.

Foto: Teatrul Stela Popescu,  Dl. Goe şi ai lui – Mihail Cratofil

15
/01
/24

Teatrul Maghiar de Stat Cluj își ia cu tristețe rămas bun de la actorul András Csíky, laureat al premiilor Kossuth și Jászai Mari, distins cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate, care s-a stins din viață în data de 13 ianuarie 2024, la vârsta de 94 de ani

12
/01
/24

Proiectul „Narațiuni ale națiunii”, produs de PostModernism Museum cu ocazia Zilei Culturii Naționale 2024, abordează valorile naționale într-o perspectivă multidisciplinară, prin teme dedicate unor genuri și mijloace de exprimare atractive: bandă desenată, muzică rock și folk, literatură, arte vizuale, istoria artei, în care reprezentările naționale sunt înțelese ca valori democratice, dimensiune europeană, influențe creative specifice unui spațiu de spiritualitate și limbaj comun.

12
/01
/24

Luna ianuarie aduce în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă două noi vernisaje: acumulare.colecție 3, expoziția-colecție de lucrări dăruite de prieteni artiști a co-fondatorului Celulei de Artă, Daniel Loagăr, la spațiul-vitrină din B-dul Carol nr. 53 și experimental I, expoziția de fotografie experimentală a artistului vizual Marius Adrian, la Pop Up Window de la Galeria Kulterra (str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106).

12
/01
/24

Scrisoarea trimisă de către scriitorul Mircea Damian din închisoare, jurnalul intim al unei doamne de la curtea regală, un jurnal de front din cel de-al Doilea Război Mondial, catrenul dedicat de Lucian Blaga uneia dintre muzele sale și ultima scrisoare trimisă de Ion Antonescu către soție s-au numărat printre cele mai discutate obiecte de colecție licitate la finalul anului trecut.

11
/01
/24

Institutul Cultural Român anunță lansarea ediției din 2024 a Programului CANTEMIR*, program de finanțare pentru proiecte culturale destinate mediului internațional. ICR va acorda finanțare nerambursabilă pentru inițiative culturale din domeniile arte vizuale (arte plastice, arte decorative, știință/cercetare și arhitectură, design, noile media, fotografie, performance) și artele spectacolului (teatru, muzică, dans).