Termeni de Utilizare

Utilizarea serviciilor şi produselor oferite de Ziarul Metropolis pe site-ul www.ziarulmetropolis.ro se face cu acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Accesul la conţinutul online al site-ului www.ziarulmetropolis.ro este liber.

Ziarul Metropolis îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului în orice moment.

Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”.

Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul www.ziarulmetropolis.ro vor cita sursa informaţiei cu link către site, după cum urmează:

La sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia se va preciza în mod vizibil: „SURSA: ZIARUL METROPOLIS”, cu link către site-ul www.ziarulmetropolis.ro.

Ziarul Metropolis nu este responsabil pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.

Ziarul Metropolis îşi rezervă dreptul să şteargă oricare dintre comentariile înscrise pe această pagină, fără vreo notificare prealabilă. Vor fi şterse comentariile pentru: conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor, jignitor, obscen, vulgar sau prin care se exprimă ura faţă de alţii, spam, oferte comerciale ș.a.