The Edge, concert rock în Capela Sixtină
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-edge-chitaristul-trupei-u2-concert-rock-in-capela-sixtina/

Chitaristului trupei U2, The Edge, a susţinut un concert rock în Capela Sixtină, din Muzeele Vaticanului.

Un articol de Petre Ivan|5 Mai 2016

Împreună cu șapte tineri interpreți irlandezi, The Edge a cântat câteva melodii din repertoriul U2, și ”If It Be Your Will”, aparținând lui Leonard Cohen.

La neobişnuitul recital, unul cu totul neobișnuit în edificiul construit în urmă cu 500 de ani și pictat de Michelangelo, a asistat un public restrâns, format din aproximativ 200 de cercetători științifici, reuniți la Vatican cu ocazia unei conferințe despre medicina regenerativă.

Foto: The Edge – facebook

13
/02
/15

Preşedintele american Barack Obama ar face aproape orice să-şi promoveze programul de sănătate (ObamaCare) în rândul americanilor şi asta include să ţină un băţ pentru făcut selfie-uri şi să scoată limba în faţa oglinzii

16
/01
/15

Adrien Mondot şi Claire Bardainne, doi artişti francezi, s-au gândit să îmbine mixajul video cu dansul, iar rezultatul creat a fost un show unic, cu un puternic impact vizual.

03
/11
/14

Dacă aţi crezut că muzica nu ţine de foame, v-aţi înşelat. Pentru unii chiar merge şi ca aperitiv, înainte de o ciorbiţă fierbinte. De exemplu pentru actorul de comedie Claus Pilgaard, cunoscut sub numele de Chili Klaus, care a pus la cale un spectacol picant.

28
/10
/14

V-aţi întrebat vreodată cum ar suna unul dintre hiturile lui Michael Jackson în interpretarea lui Tom Waits? Sau a lui Marilyn Manson sau a lui Stevie Wonder sau a fetelor de la Spice Girls? Cu siguranţă nu. Şi, în consecinţă, veţi afla chiar acum.

Page 4 of 41234