THE IRISHMAN – first trailer (recomandat de Cinesseur)
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-irishman-first-trailer-recomandat-de-cinesseur/

Toamna aceasta, pe Netflix, ajunge „The Irishman”, un film de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie.

Un articol de Petre Ivan|31 Iulie 2019

“Mai doriți un trailer gigea? Mă rog, fie că da, fie că nu, am mai găsit unul. Vine de la #Netflix, care i-a oferit lui Scorsese exact ce-și dorește orice regizor: libertate și cash #căcălăuMăriaTa.

Cu astea, Marty i-a pus (iar) la aceeași masă pe De Niro & Pacino (să nu uitați niciodată că primul care a reușit manevra a fost Michael Mann!) și a executat THE IRISHMAN. Ba i-a și întinerit (de-aged, zice el) cu niște efecte speciale de ne va sta falca-n șpagat când i-om vedea full exposure.

Dacă Pacino e la prima colaborare cu Scorsese (bizar, știu), Joe Pesci e omul lui de bază și nu avea cum lipsi din film, în prag de retragere fiind. Alți oameni de bază și de vază din distribuție: Anna Paquin, Harvey Keitel și Ray Romano.

#THEIRISHMAN are la temelie romanul „I Heard You Paint Houses” de Charles Brandt.

Netflix va lansa filmul în săli la toamnă (selecția stabilimentelor americane îi aparține) și pe IMGB-ul din dotare pentru #tătălumia.” – Cinesseur

Foto: THE IRISHMAN – facebook

21
/01
/20

În marginea filmului de cinema "Dolor y gloria" (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, și în care Antonio Banderas face un rol pentru care e, de asemenea, nominalizat).

20
/01
/20

Filmele „Tipografic” și „Ieșirea trenurilor din gară”, regizate de Radu Jude (cel de-al doilea în colaborare cu Adrian Cioflâncă, istoric de profesie, care debutează astfel ca regizor) vor avea premiera internațională în secțiunea FORUM a Festivalului de Film de la Berlin.

18
/01
/20

Într-o localitate de pescari din nordul Danemarcei se întâmplă un lucru neobișnuit, sunt tot mai mulți bărbați danezi căsătoriți cu femei tailandeze. Documentarul danez „Unde te poartă inima” (regia: Sine Plambech, Janus Metzva) fi proiectat joi, 23 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema.

17
/01
/20

Primul episod al noii producții HBO, „Avenue 5”, realizată de Armando Ianucci, cu Hugh Laurie în rolul principal, va avea premiera la HBO și pe HBO GO pe 20 ianuarie.

16
/01
/20

Proaspăt apărută la Editura Uniunii Cineștilor din România, „Sora mea din Australia. Trecute întâlniri cu Irina Petrescu”, este o elegantă carte-album în care criticul de film Magda Mihăilescu îi aduce un omagiu distinsei actrițe printr-un portret mozaicat în care sunt puse laolaltă convorbiri, confesiuni, mărturii și o bogată colecție de fotografii.

10
/01
/20

Oscar Weekend aduce anul acesta șase din cele 10 filme rămase pe lista scurtă pentru Oscarul la categoria “Cel mai bun film într-o limbă străină”, care va fi acordat în cadrul celei de-a 92-a ediții a Premiilor Academiei Americane de Film. În weekendul 17-19 ianuarie, la Cinema Elvire Popesco, propunerile Ungariei și Senegalului vor fi prezentate în premieră pe marele ecran în România, alături de avanpremiere ale reprezentantelor Franței și Rusiei și proiecții ale filmelor din Coreea de Sud și Spania.

07
/01
/20

HISTORY® difuzează, în premieră, începând cu 7 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, noul serial „Inexplicabil”, care vine în completarea programelor speciale lansate cu ocazia Lunii secretelor. Gazda producției este actorul William Shatner, câștigător al unui Glob de Aur și a două premii Emmy, care explorează pe parcursul celor opt episoade cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii.

Page 1 of 25612345...102030...Last »