THE IRISHMAN – first trailer (recomandat de Cinesseur)
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-irishman-first-trailer-recomandat-de-cinesseur/

Toamna aceasta, pe Netflix, ajunge „The Irishman”, un film de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie.

Un articol de Petre Ivan|31 iulie 2019

“Mai doriți un trailer gigea? Mă rog, fie că da, fie că nu, am mai găsit unul. Vine de la #Netflix, care i-a oferit lui Scorsese exact ce-și dorește orice regizor: libertate și cash #căcălăuMăriaTa.

Cu astea, Marty i-a pus (iar) la aceeași masă pe De Niro & Pacino (să nu uitați niciodată că primul care a reușit manevra a fost Michael Mann!) și a executat THE IRISHMAN. Ba i-a și întinerit (de-aged, zice el) cu niște efecte speciale de ne va sta falca-n șpagat când i-om vedea full exposure.

Dacă Pacino e la prima colaborare cu Scorsese (bizar, știu), Joe Pesci e omul lui de bază și nu avea cum lipsi din film, în prag de retragere fiind. Alți oameni de bază și de vază din distribuție: Anna Paquin, Harvey Keitel și Ray Romano.

#THEIRISHMAN are la temelie romanul „I Heard You Paint Houses” de Charles Brandt.

Netflix va lansa filmul în săli la toamnă (selecția stabilimentelor americane îi aparține) și pe IMGB-ul din dotare pentru #tătălumia.” – Cinesseur

Foto: THE IRISHMAN – facebook

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

08
/09
/20

CRONICĂ DE FILM În al treilea său documentar, „Holy Father” (2020), câştigător al Premiului Special al Juriului la Sarajevo şi prezentat în premieră în România la Astra, regizorul Andrei Dăscălescu are curajul de a explora relaţia cu tatăl său, călugăr la Athos, şi cu iubita sa, cu care urmează să aibă un copil.

Pagina 1 din 27012345...102030...Ultima »