The Nut Job – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-nut-job-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|25 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Undeva, într-un mic orășel, neastâmpăratul veverițoi Surly face o mare boacănă: distruge proviziile de iarnă. Așa că pune la cale o boacănă și mai mare: să jefuiască magazinul de alune! Întâi, adună voluntari și își face o bandă întreagă de spărgători blănoși. Urmează… o aventură nebună și superamuzantă.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „The Nut Job: Goana după alune”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până duminică, 26 ianuarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la The Nut Job, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site luni, 27 ianuarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul cărui blănos din ,,Goana după Alune” este interpretat de Liam Neeson?

1. Ratonul Raccoon

2. Veverița Andie

3. Veverița Grayson

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură The Nut Job

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: DEEA ZOICAN, LAURENTIU PURNAVEL și MADLEN MORARU. Felicitări!

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.