Thriller-ul psihologic MIRACOL va rula in 19 orase din Romania
https://www.ziarulmetropolis.ro/thriller-ul-psihologic-miracol-va-rula-in-19-orase-din-romania/

„Miracol”, regizat de Bogdan George Apetri („Periferic”, „Neidentificat”), va putea fi urmarit pe 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, intr-o avanpremiera absoluta, intr-o serie de cinematografe selectionate. Filmul premiat la numeroase festivaluri internationale de prestigiu se va vedea, cu 10 zile inainte de lansare, in zi de sarbatoare romaneasca, pe ecranele a 21 de sali de cinema din toata tara.

Un articol de Liliana Matei|21 ianuarie 2022

Avanpremiera pe 24 ianuarie, in 21 de cinematografe

„Miracol”, distribuit de catre Bold Films Studio, imbina intensitatea unei drame si tensiunea unui thriller psihologic cu suspansul si intriga atent construita a unui film politist si ii are in rolurile principale pe Ioana Bugarin si Emanuel Parvu. Din distributie mai fac parte: Cezar Antal, Ovidiu Crisan, Valeriu Andriuta, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Ralea, Nora Covali, Natalia Calin, Catalina Moga, Olimpia Malai, Vasile Muraru si Mircea Postelnicu.

Pe 24 ianuarie, avanpremiera „Miracol” va putea fi vizionata in 21 cinematografe din Bucuresti: Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Mega Mall, Cinema City Park Lake, Cineplexx Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Happy Cinema), dar si din tara, in Cluj (Cinema City Iulius), Iasi (Cinema City Iulius), Timisoara (Cinema City Iulius), Constanta (Cinema City Shopping City), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Sibiu (Cineplexx) si tot in reteaua Cinema City din Targu Mures, Galati, Bacau, Pitesti, Arad, Suceava si Piatra Neamt.

Din 4 februarie, filmul va rula pe ecranele a peste 40 de cinematografe din 19 orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Piatra Neamt, Suceava, Bacau, Bistrita, Alba Iulia, Craiova, Galati, Buzau, Pitesti, Arad si Botosani). Detalii despre program si despre bilete vor fi disponibile pe pagina de Facebook Miracol / Miracle.

Impartit in doua capitole, „Miracol” o urmareste pe tanara calugarita novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) in timp ce se strecoara afara dintr-o manastire izolata, pentru a merge la spitalul din orasul vecin. Nereusind sa-si rezolve problemele si sa-l gaseasca pe barbatul pe care il cauta, pe drumul de intoarcere intalneste o soarta neasteptata.

A doua parte a filmului il are in centru pe Marius Preda (Emanuel Parvu), inspectorul de politie plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas – intr-o structura perfect oglindita. Investigatia lui aduce la lumina indicii si confesiuni care conduc nu numai inspre adevarul greu de inteles din spatele actiunilor Cristinei, ci si la un posibil miracol.

TRAILER

 Dupa „Neidentificat”, castigatorul trofeului ANONIMUL 2021, „Miracol” este a doua parte a unei trilogii a carei actiune se petrece in Piatra Neamt, orasul natal al regizorului Bogdan George Apetri (profesor de regie la universitatea Columbia, in New York).

Imaginea filmului este semnata de Oleg Mutu, scenografia a fost realizata de Mihaela Poenaru, costumele sunt semnate de Liene Dobrāja, iar de machiaj s-a ocupat Bianca Boeroiu. Filmul este produs de Oana Iancu si Bogdan George Apetri prin noua lor casa de productie THE EAST COMPANY PRODUCTIONS. Minodora Serban este producator executiv, iar co-producatori sunt Viktor Schwarcz si Aija Bērziņa.

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!