Tim Robbins, în premieră în România. Ca regizor de teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tim-robbins-in-premiera-in-romania-ca-regizor-de-teatru/

Actorul Tim Robbins, distins cu Oscar şi Globul de Aur, va fi prezent pentru prima dată în România, pe 16 iunie, la Sibiu, în calitate de regizor al spectacolului „Visul unei nopţi de vară”, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru.

Un articol de Petre Ivan|11 Aprilie 2016

Compania „The Actors’ Gang” va prezenta în 16 și 17 iunie, la Filarmonica de Stat din Sibiu, spectacolul „Visul unei nopți de vară”, în regia lui Tim Robbins. Biletele au fost puse în vânzare, prețurile fiind de 10, respectiv 40 de lei, în funcție de locul în sală.

Tim Robbins va susține și o conferință specială în cadrul FITS. Celebrul actor va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 18 iunie.

Negocierile pentru aducerea în România a lui Tim Robbins au durat cinci ani, potrivit lui Constantin Chiriac, directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu.

După Sibiu, Tim Robbins va vizita Bucureștiul alături de compania „The Actors’ Gang”, a cărui fondator și director artistic este.

Cunoscut publicului român mai ales pentru rolul din filmul „Închisoarea îngerilor”, Tim Robbins a primit un Oscar și de două Globuri de Aur.

Foto: Tim Robbins – cinemagia

18
/10
/19

CRONICĂ DE FILM În documentarul „Jurnalul familiei -escu” (2018), regizorul Șerban Georgescu discută pe un ton jucăuș, ironic, ce (mai) înseamnă a fi român, la 100 de ani de la apariția României moderne, perioadă în care țara a trecut prin multe șocuri și transformări.

18
/10
/19

În Bucureşti, gala de deschidere a Les Films de Cannes à Bucarest este programată vineri, de la ora 19:00 la Cinema PRO, în prezența sărbătoritului ediţiei, Vlad Ivanov şi a cineastului Claude Lelouch.

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

Page 1 of 25012345...102030...Last »