Tim Robbins, în premieră în România. Ca regizor de teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tim-robbins-in-premiera-in-romania-ca-regizor-de-teatru/

Actorul Tim Robbins, distins cu Oscar şi Globul de Aur, va fi prezent pentru prima dată în România, pe 16 iunie, la Sibiu, în calitate de regizor al spectacolului „Visul unei nopţi de vară”, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru.

Un articol de Petre Ivan|11 aprilie 2016

Compania „The Actors’ Gang” va prezenta în 16 și 17 iunie, la Filarmonica de Stat din Sibiu, spectacolul „Visul unei nopți de vară”, în regia lui Tim Robbins. Biletele au fost puse în vânzare, prețurile fiind de 10, respectiv 40 de lei, în funcție de locul în sală.

Tim Robbins va susține și o conferință specială în cadrul FITS. Celebrul actor va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 18 iunie.

Negocierile pentru aducerea în România a lui Tim Robbins au durat cinci ani, potrivit lui Constantin Chiriac, directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu.

După Sibiu, Tim Robbins va vizita Bucureștiul alături de compania „The Actors’ Gang”, a cărui fondator și director artistic este.

Cunoscut publicului român mai ales pentru rolul din filmul „Închisoarea îngerilor”, Tim Robbins a primit un Oscar și de două Globuri de Aur.

Foto: Tim Robbins – cinemagia

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

08
/09
/20

CRONICĂ DE FILM În al treilea său documentar, „Holy Father” (2020), câştigător al Premiului Special al Juriului la Sarajevo şi prezentat în premieră în România la Astra, regizorul Andrei Dăscălescu are curajul de a explora relaţia cu tatăl său, călugăr la Athos, şi cu iubita sa, cu care urmează să aibă un copil.

08
/09
/20

Emoție și participare cu toate simțurile la proiecția eveniment a filmului „Transalpina, Drumul Regilor”, de Dumitru Budrala, vizionată din bărci, în cadrul Astra Film Festival 2020. Cele peste 30 de bărci și hidrobiciclete care au plutit duminică seara pe lacul din Muzeul Astra Sibiu s-au legănat în aplauzele îndelungate ale spectatorilor, care au mulțumit astfel pentru experiența splendidă de care au avut parte, într-un cadru feeric, înconjurați de mori de vânt și stuf, având deasupra cerul înstelat.

08
/09
/20

Marele ecran, ambianța din sală, noi premiere, meniurile cu popcorn și întreaga experiență cinematografică incomparabilă revin cu intensitate și în deplină siguranță din 15 septembrie în cele patru locații Cineplexx – Băneasa (Băneasa Shopping City), Titan (Auchan Titan), Satu-Mare (Shopping City Satu-Mare ) și Sibiu (Shopping City Sibiu), iar din 16 septembrie în cea de-a cincea, odată cu inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu-Mureș.

Pagina 1 din 27012345...102030...Ultima »