TNB a anunṭat un fragment din programul de sãrbãtori
https://www.ziarulmetropolis.ro/tnb-a-anun%e1%b9%adat-un-fragment-din-programul-de-sarbatori/

Teatrul Naṭional Bucureşti a anunṭat pe site-ul oficial spectacolul ‘’Caramitru –Mãlãele, câte’n lunã şi în stele… de Crãciun’’. Spectatorii care aleg sã ia parte la acest eveniment vor avea parte de poveşti de iarnã istorisite chiar de cãtre cei doi mari actori. In plus, atmosfera de Crãciun va fi sedimentatã şi întreṭinutã de momentele artistice […]

Un articol de Andrada Văsii|2 noiembrie 2012

Teatrul Naṭional Bucureşti a anunṭat pe site-ul oficial spectacolul ‘’Caramitru –Mãlãele, câte’n lunã şi în stele… de Crãciun’’. Spectatorii care aleg sã ia parte la acest eveniment vor avea parte de poveşti de iarnã istorisite chiar de cãtre cei doi mari actori. In plus, atmosfera de Crãciun va fi sedimentatã şi întreṭinutã de momentele artistice susṭinute de cãtre violoncelistul Adrian Naidin.

Vin sãrbãtorile, vin! Iar programul se anunṭã frumos la Teatrul Naṭional Bucureşti!

 

 

 

 

04
/10
/23

Bizară şi explozivă apariţie e acest “Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” (2023), cel mai nou film al lui Radu Jude. El adună într-o structură inedită, inconfortabilă şi surprinzătoare la fiecare pas, cam toate preocupările formale de până acum ale regizorului, care le pune de această dată în slujba unei critici virulente a capitalismului deopotrivă românesc şi european.

04
/10
/23

Descris de Variety ca fiind un film „bogat în detalii și foarte specific în descrierea familiei de clasă mijlocie pe care o observă” și care „oferă libertatea publicului de a-și alege punctele de vedere cu care se identifică cel mai mult în imaginea de ansamblu.”, TÓTEM a cucerit simpatia spectatorilor prezenți la cele două proiecții din programul competițional al celei de-a 19-a ediții Bucharest International Film Festival (BIFF), unde a obținut Premiul Juriului. Filmul se va lansa în cinema din 13 octombrie, distribuit de August Film.

02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.