TNRS prezintă primul spectacol în Sala Studio, de la redeschiderea sălii
https://www.ziarulmetropolis.ro/tnrs-prezinta-primul-spectacol-in-sala-studio-de-la-redeschiderea-salii/

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă joi, 26 iulie 2018, de la ora 19:30, prima reprezentaţie a spectacolului „Vulpoiul” în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, locaţie de spectacole recent redeschisă anul acesta, cu ocazia FITS 2018, după o perioadă de aproape trei ani în care întreg spaţiul a fost închis pentru renovare şi reautorizare.

Un articol de Petre Ivan|20 iulie 2018

„Vulpoiul” este primul spectacol al TNRS în Sala Studio, după redeschiderea Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Spectacolul se joacă săptămâna viitoare, cu o distribuție nouă.

Spectacolul cu piesa „Vulpoiul” de H. D. Lawrence, în regia lui Florin Zamfirescu, a avut premiera la TNRS în urmă cu treisprezece ani, în data de 9 aprilie 2005.

Reprezentația de joi, 26 iulie 2018, îi va avea în distrbuție pe Veronica Arizancu, Cendana Trifan și Florin Coșuleț și este totodată primul spectacol pe care TNRS îl prezintă publicului în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu”, după redeschiderea, în iunie 2018, a acestei locații de spectacole.

 „Vulpoiul” – info

Autorul piesei: H. D. Lawrence

Regia: Florin Zamfirescu

Dramatizare de Allan Miller

Traducerea și adaptarea: CătălinaMustaţă

Scenografia: AlinGavrilă

Asistentregie: Diana Fufezan

În distribuție: Veronica Arizancu, Cendana Trifan, Florin Coşuleţ

Durata aproximativă: 1h 20 min

Biletele pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, Sibiu) sau de pe siteul partenerului entertix.ro.

Foto: TNRS, Vulpoiul – TNRS, Dragos Dumitru

 

28
/05
/20

De 1 iunie, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă „Coloravirus”, un program online cu momente de teatru, muzică, lecturi, dar și ateliere de creație, de gătit și de magie.

28
/05
/20

CRONICĂ DE FILM La unele documentare ne uităm pentru că ne interesează mai ales un autor sau un stil. Iar pe altele le privim în primul rând pentru subiect. Din a doua categorie face parte „Becoming” (2020), de Nadia Hallgren – un film despre Michelle Obama produs şi difuzat de Netflix.

27
/05
/20

Două evenimente care tratează migrația din perspectiva copiilor și adolescenților, „365 de zile în Germania” (28 mai) și „Istoriile migrației în teatrul românesc de după 1989” (1 iunie), curatori Ciprian Marinescu și Mihaela Michailov, vor fi prezentate de Institutul Cultural Român de la Berlin.

26
/05
/20

Săptămâna aceasta revenim cu o nouă poveste din cadrul proiectului „Dăruieşte ziua ta”. De data aceasta, Diana Bădică a scris o poveste, iar aceasta a fost rescrisă de unul dintre cititorii ei.

26
/05
/20

Teatrul Odeon continuă proiectele desfășurate online și vă oferă, în completarea seriei Mari Spectacole @ODEON, joi, 28 mai, la ora 18:00, „Farmecul discret al amintirii”, un proiect video de rememorare extrem de subiectivă a unor aventuri teatrale, regizat de Dragoș Galgoțiu, prin care regizorul aduce din nou în scenă șapte dintre spectacolele pe care le-a montat la Teatrul Odeon.

Page 1 of 88712345...102030...Last »