TNRS prezintă primul spectacol în Sala Studio, de la redeschiderea sălii
https://www.ziarulmetropolis.ro/tnrs-prezinta-primul-spectacol-in-sala-studio-de-la-redeschiderea-salii/

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă joi, 26 iulie 2018, de la ora 19:30, prima reprezentaţie a spectacolului „Vulpoiul” în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, locaţie de spectacole recent redeschisă anul acesta, cu ocazia FITS 2018, după o perioadă de aproape trei ani în care întreg spaţiul a fost închis pentru renovare şi reautorizare.

Un articol de Petre Ivan|20 Iulie 2018

„Vulpoiul” este primul spectacol al TNRS în Sala Studio, după redeschiderea Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Spectacolul se joacă săptămâna viitoare, cu o distribuție nouă.

Spectacolul cu piesa „Vulpoiul” de H. D. Lawrence, în regia lui Florin Zamfirescu, a avut premiera la TNRS în urmă cu treisprezece ani, în data de 9 aprilie 2005.

Reprezentația de joi, 26 iulie 2018, îi va avea în distrbuție pe Veronica Arizancu, Cendana Trifan și Florin Coșuleț și este totodată primul spectacol pe care TNRS îl prezintă publicului în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu”, după redeschiderea, în iunie 2018, a acestei locații de spectacole.

 „Vulpoiul” – info

Autorul piesei: H. D. Lawrence

Regia: Florin Zamfirescu

Dramatizare de Allan Miller

Traducerea și adaptarea: CătălinaMustaţă

Scenografia: AlinGavrilă

Asistentregie: Diana Fufezan

În distribuție: Veronica Arizancu, Cendana Trifan, Florin Coşuleţ

Durata aproximativă: 1h 20 min

Biletele pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, Sibiu) sau de pe siteul partenerului entertix.ro.

Foto: TNRS, Vulpoiul – TNRS, Dragos Dumitru

 

19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

19
/02
/19

Se joacă la Green Hours spectacolul „Această Sonia” – un one-woman show cu Letiția Vlădescu, scris și regizat de Lia Bugnar.

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

14
/02
/19

Actorul George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis din București, împlinește 51 de ani, pe 15 februarie. Șase artiști care au un impact uriaș asupra repertoriului teatrului: directorul de scenă Victor Ioan Frunză, scenografa Adriana Grand, regizoarea Chris Simion-Mercurian, actrița, regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar, actorul și regizorul Emanuel Pârvu și dramaturgul și regizorul Mimi Brănescu, povestesc câteva întâmplări cu George Ivașcu.

Page 1 of 77712345...102030...Last »