„Toate mi se întâmplă numai mie“… cu public şi în live streaming
https://www.ziarulmetropolis.ro/toate-mi-se-intampla-numai-mie-cu-public-si-in-live-streaming/

One-man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie“ de Mihai Ignat, regia Laura Moldovan, cu tânărul şi carismaticul actor Cristian Iorga se reia în variantă hibrid, cu public şi în live streaming. Următoarea reprezentaţie va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, ora 19.00, la Sala Mică a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Un articol de Petre Ivan|29 ianuarie 2021

Ce nu-şi face omul cu mâna lui are grijă ghinionul să completeze. Sau, poate, e vorba de soartă? Sunt unii oameni predestinaţi la nesfârşite eşecuri, farse şi absurdităţi? Cristian Iorga va încerca să vă răspundă la aceste întrebări în one man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie“, bazat pe texte de Mihai Ignat, în regia Laurei Moldovan

„Toate mi se întâmplă numai mie“ pune în valoare talentele comice ale tânărului actor Cristian Iorga, care întruchipează multiple ipostaze ale celui căruia ghinionul pare să îi fi devenit nume de familie. Fie că vrea să îţi găsească jumătatea (sau măcar o aventură pasională) pe internet şi stabileşte o întâlnire într-un loc public, cu rezultate memorabile nu în cel mai bun sens al cuvântului, fie că ajunge în faţa psihologului şi îi destăinuie cele mai incomode întâmplări sperând să primească un sfat eficient, fie că se trezeşte la capătul răbdării şi începe să creadă că salvarea se află pe lumea cealaltă, personajul ajunge în faţa publicului, căruia îi face o demonstraţie de umor tragic şi de ambiţii ratate, care maschează un caracter sensibil şi plin de iniţiativă.

Efervescent, surprinzător, ireverenţios şi, pe alocuri, tandru, „Toate mi se întâmplă numai mie“ spune trei poveşti în care vom recunoaşte o fărâmă din aşteptările noastre neîmplinite pe care le-am întâmpinat fie printr-un hohot de râs ironic, fie printr-o criză de nervi sau de plâns eliberatoare. În orice caz, spectacolul va avea un rol terapeutic. Îndrăzniţi să vi se întâmple o seară cu haz nebun şi cu tâlc amar pe texte ale autorului piesei de mare succes „Crize sau Încă o poveste de dragoste“.   

Casa de bilete este deschisă de luni până vineri între orele 12.00 – 18.00 şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor.

Biletele pot fi achiziţionate până la ora 18.30 în ziua reprezentaţiei de aici. 

Fiecare bilet va avea inscripţionat un cod de acces la eveniment. Cu 30 de minute înainte de eveniment veţi primi un email cu link-ul de acces şi codul de acces din nou menţionat. Veţi putea accesa transmisiunea după adăugarea codului respectiv.

Spectacolul e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

11
/11
/13

Marți, 12 noiembrie, de la ora 19.00, la Institutul Francez, Sala Elvire Popesco, are loc lansarea albumului Sonoro Conac, care cuprinde lucrările fotografului Șerban Mestecăneanu și texte scrise de Luiza Zamora, cu un concept grafic semnat de Corina Duma.

11
/11
/13

CRONICĂ DE CONCERT „Un artist îşi asumă riscuri”, aşa s-ar putea sintetiza ceea ce pianista Valentina Lisitsa a împărtăşit cu jurnaliştii şi publicul bucureştean pe parcursul zilei de 5 noiembrie 2013, la Ateneul Român.

11
/11
/13

Timp de trei zile, între 14 și 16 noiembrie, la Sala Union („Paul Călinescu”) a Cinematecii Române, vor putea fi vizionate cele mai interesante și expresive scurtmetraje și mediu metraje ale studenților și absolvenților școlilor de film din București (promoțiile 2012, 2013).

11
/11
/13

CRONICĂ DE FILM Inspirat din nuvela cu acelaşi titlu a lui Mircea Eliade şi promovat ca primul horror românesc, „Domnişoara Christina”, în regia lui Alexandru Maftei, este un film de o platitudine regretabilă, care nu doar că nu produce fiorii scontaţi, dar frizează uneori şi ridicolul.

10
/11
/13

Gaudeamus - Carte de învăţătură va avea loc în perioada 20 - 24 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, şi se va desfăşura sub semnul a două numere ,,rotunde": 85 de ani de la prima transmisiune a Radio România şi 20 de ediţii ale Târgului.