Tom si Jerry, cu Florin Piersic Jr. şi cu Paul Ipate. Câştigă 6 invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tom-si-jerry-cu-florin-piersic-jr-si-cu-paul-ipate-castiga-6-invitatii/

Teatrul Metropolis prezintă joi, 12 decembrie, de la ora 19.00, spectacolul „Tom si Jerry“, regizat de Florin Piersic Jr. Câştigă 6 invitaţii duble!

Un articol de Ziarul Metropolis|11 decembrie 2013

Teatrul Metropolis prezintă joi, 12 decembrie, de la ora 19.00, spectacolul „Tom si Jerry“, regizat de Florin Piersic Jr. Câştigă 6 invitaţii duble!

„În piesa lui Rick Cleveland miza nu e o bucată de cașcaval sau o farfurie cu lapte. Tom și Jerry sunt oameni care omoară oameni. Singura asemănare cu desenele animate stă în situațiile comice. Tom şi Jerry e o comedie extrem de neagră, la care o să râzi cu lacrimi. De crocodil“, spune Florin Piersic Jr.

Din distribuţie fac parte Florin Piersic Jr., Paul Ipate şi Laurenţiu Bănescu. Spectacolul este interzis persoanelor care au sub 16 ani.

Citiţi aici jurnalul lui Paul Ipate, de la repetiţiile cu Tom si Jerry

Tom si Jerry

Câştigă 6 invitaţii la spectacolul „Tom si Jerry“!

Până joi, 12 decembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei trei câştigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 12 decembrie, în jurul orei 10.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Tom si Jerry“, programat la Teatrul Metropolis joi, 12 decembrie, de la ora 19.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Teatrul Metropolis, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Oana Pasăre, Daniela Roşca, Maria Szentgyorgyi, Giorgiana Armăşescu, Mihăiţă Mache Perşa, Cîmpeanu Oana. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti)

TOM si JERRY de Rick CLEVELAND
Joi, 12 decembrie, ora 19.00
Cu: Florin PIERSIC jr., Paul IPATE, Laurenţiu BĂNESCU

Traducerea şi regia – Florin PIERSIC jr.
Scenografia şi afişul – Tudor PRODAN
Spectacol recomandat persoanelor peste 16 ani !

Preţ online: 24.84 Lei
Preţ casa de bilete: 21.60 Lei
2h 15min

Rezervările se pot face la numerele: 021 210 51 08 sau 0728 138 265
(în intervalul orar 10.00 – 19.00)

Foto cu din spectacolul Tom si Jerry – Maria Ştefănescu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.