Trailer-ul următorului “Jason Bourne”, lansat în timpul Super Bowl
https://www.ziarulmetropolis.ro/trailer-ul-urmatorului-jason-bourne-lansat-in-timpul-super-bowl/

Matt Damon, nominalizat la Oscar pentru rolul din “The Martian”, revine în rolul agentului Jason Bourne, la aproape un deceniu de la ultima apariţie a lui Damon în acest rol. Trailerul filmului a fost lansat imediat după încheierea primului sfert al Super Bowl, oferind fanilor primele imagini ale colaborării lui Matt Damon cu regizorul Paul Greengrass în al cincilea film al seriei.

Un articol de Petre Ivan|9 Februarie 2016

Agentul Jason Bourne, care suferea de amnezie, anunță în trailer că s-a întors pentru că își amintește totul și vrea să clarifice lucrurile.

Matt Damon a dezvăluit că în următorul film al seriei ”agentul Bourne se află într-o Europă afectată de austeritate și într-o lume post-Snowden”, făcând referire la evoluțiile generate la nivel mondial de dezvăluirile fostului consultant al NSA, Edward Snowden.

Damon a primit în 2007 o stea pe bulevardul Hollywood Hall of Fame pentru reușitele sale în cinematografie și a fost numit în același an de revista People cel mai sexi bărbat în viață.

”Jason Bourne” va ajunge în cinematografele americane în 29 iulie.

Foto: Jason Bourne – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »